Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ve Necip Uysal'dan Trabzonspor maçı öncesi açıklama

Akın Ungan
22.05.2024 - 19:47 | Son Güncellenme: 22.05.2024 - 19:57

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ve Necip Uysal basın toplantısında açıklama yaptı. Detaylar.

Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ve Necip Uysal'dan Trabzonspor maçı öncesi açıklama

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Dev final öncesi iki takımın teknik direktörleri ve takım kaptanları ortak basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş Teknik Direktörü Serdar Topraktepe ve takım kaptanı Necip Uysal soruları yanıtladı.

Topraktepe: "Bu sene sıkıntılı dönemler geçirdik"

Serdar Topraktepe, "Beşiktaş'ta Abdullah Avcı ile beraber çalışma imkanı buldum. Futbolda yarın seyir zevki yüksek olan, tamamen futbolun konuşulduğu maç olmasını temenni ediyorum. Beşiktaş her zaman şampiyonluğu kovalayan bir takım. Ama bu sene sıkıntılı dönemler geçirdik. Kupada finale çıktık. Bu kupayı biz de seyircimize armağan edip onları mutlu etmek istiyoruz. Tabii ki final çok farklı oluyor. Bu maçın analizini yaptık. İnşallah maçın sonucu bizim açımızdan iyi olur" dedi.

"Yarın kazandığımızda bu duygunun anlatılamayacak olduğuna inanıyorum"

Topraktepe, "Beşiktaş'ta hem şampiyonluk kupası hem de Türkiye Kupası'nı kazanmış bir oyuncu olarak hocalık farklı bir duygu. Hem çok heyecanlı hem çok stresli. Çok zor bir görev. Beşiktaş'ta farklı birimlerde çok çalıştım. Antalya ile Süper Kupa finali oynamıştık, orada da vardım. Yarın kazandığımızda bu duygunun anlatılamayacak olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"Bütün futbolcularımız oynamak istiyor"

"Ghezzal, Muleka, Rashica oynayabilecek mi?" sorusunu yanıtlayan Serdar Topraktepe, "Bütün futbolcularımız oynamak istiyor. Ufak tefek problemleri olanlar var. Biz de ona göre konuşup, karar vereceğiz" açıklamasını yaptı.

"Necip'in hiçbir zaman ben oynamam dediği günü görmedim"

Necip Uysal hakkında konuşan Topraktepe, "Kaptan Beşiktaş için çok önemli bir oyuncu. Kaptanın her zaman ne olursa olsun hiçbir zaman ben oynamam dediği günü görmedim. Takım içinde birlik beraberliği sağlayan çok önemli bir faktör. Necip'in takımda olması benim açımdan da rahatlatıcı bir şey" ifadelerini kullandı.

Uysal: "Yarın bizim için sezonun en önemli maçı"

Necip Uysal, "Yarın bizim için sezonun en önemli maçı. Bu sezon çok kötü bir sezon geçiriyoruz. Taraftarımızı çok üzdük. Yarın bir kupa var. Arkadaşlarımızla bunun ne demek olduğunu konuştuk. Hafta içi iyi bir analiz yaptık. Taraftarımızı az da olsa sevindirebilmek istiyoruz. Trabzonspor'a başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"Bu sezon kötü gidiyor ama taraftarın desteği her zaman vardı"

Hatayspor maçının sonunda taraftarın oyuncuları tribüne çağırması hakkında Necip Uysal, "Bu sezon kötü gidiyor ama taraftarın desteği her zaman vardı. Bizi olumlu etkiledi. Yarın da o desteği bekliyoruz. Biz de sahada mücadeleyi vereceğiz" dedi.

"Türkiye'de 100 maç oynuyorsunuz, 101'inci maçta hata yaptığınız zaman sıkıntı oluyor"

Necip Uysal, "Ben 2008'den beri A takımdayım. İnşallah kazanırsak 9'uncu kupam olacak. Kupalar kazanmak çok güzel. Bu zamana kadar çok da maç oynadım. Türkiye'de 100 maç oynuyorsunuz, 101'inci maçta hata yaptığınız zaman sıkıntı oluyor. Ben fazla sosyal medya ile ilgilenmiyorum, yoluma bakıyorum. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler