Beşiktaş-Göztepe Maçının Devre Arası Olaylarını Serdar Topraktepe Anlattı

Akın Ungan
11.02.2022 - 17:43 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 18:08

Beşiktaş-Göztepe Türkiye Kupası maçının devre arasında, soyunma odası koridorunda Halil Akbunar ile yaşananları, yardımcı antrenör Serdar Topraktepe anlattı.

Beşiktaş-Göztepe Maçının Devre Arası Olaylarını Serdar Topraktepe Anlattı

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Beşiktaş ile Göztepe karşı karşıya geldi. Oldukça fazla gol pozisyonu izleten karşılaşmanın ilk yarısı olaylı kapandı. İlk devrenin son düdüğü ile birlikte Vodafone Park koridorları karıştı. Alınan bilgilere göre Göztepe takım kaptanı Halil Akbunar ile Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Serdar Topraktepe arasında tartışma çıktığı ve bu tartışmanın itişmelere döndüğü öğrenildi.

Serdar Topraktepe, Ajansspor'a konuştu

Devre arasının olaylara sahne olduğu maçın ardından Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Serdar Topraktepe, Ajansspor'a konuştu. Olay hakkında açıklamalarda bulunan Topraktepe, Göztepe kaptanı Halil Akbunar ile aralarında bir sorunun kalmadığını belirtti.

"Ben ondan kaç yaş büyüğüm"

Göztepe takım kaptanı Halil Akbunar ile arasında geçenleri aktaran Serdar Topraktepe, "Rakip kulübe cümbür cemaat çıkıp, hakeme tepki gösteriyordu. Ben de 'bizim sesimiz çıkmıyor, onlara bak' dedim. Halil buna kızdı. Ben ondan kaç yaş büyüğüm. Normalde sakin bir insanım ama bunlar olur. Sonrası olay kapandı." ifadelerini kullandı.

Serdar Topraktepe kimdir?

25 Ağustos 1976 doğumlu Serdar Topraktepe, eski futbolcudur. Günümüzde Beşiktaş teknik heyetinde yer alan Topraktepe, futbolculuk yıllarında 1994 yazında Karagümrük'ten Beşiktaş'a transfer olarak, uzun yıllar Siyah-Beyazlı formayı terletmiştir. Beşiktaş forması ile 148 maçta 15 gol, 14 asist kaydeden Topraktepe, kariyerinde Kocaelispor, Bursaspor, Sivasspor ve son olarak Körfez FK forması giydi. Eski sol kanat, Temmuz 2013'te futbol hayatını sonlandırdı.

İlgini Çekebilir
Vodafone Park'ta tünel karıştı! İşte Akbunar-Topraktepe olayının perde arkası...
Habere Git

Teknik direktörlük kariyeri

Serdar Topraktepe 2016/17 sezonu ile birlikte Dikilitaş'ta Yardımcı Antrenör olarak hocalık kariyerine başladı. 2018/19 sezonunda Beşiktaş U19 takımında Yardımcı Antrenör oldu. 2020/21'de Adanaspor'un ikinci adamlığına getirilen 45 yaşındaki çalıştırıcı, 2021/22 ile birlikte yeniden Beşiktaş'a döndü.

İlgini Çekebilir
Kaçan gole "Ahh" dedi, Göztepe'den tepki geldi...
Habere Git

Halil Akbunar'ın bu sezonki performansı

9 Kasım 1993 doğumlu Halil Akbunar, bu sezon Göztepe forması ile 22 karşılaşmada görev aldı. Çıktığı maçlarda 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler