Şeref Has son yolculuğuna uğurlandı

16.06.2019 - 02:44 | Son Güncellenme: 15.06.2019 - 23:45

Hayatını kaybeden A Milli Futbol Takımı ve Fenerbahçe'nin efsane oyuncularından Şeref Has (82) son yolculuğuna uğurlandı.

Şeref Has için ilk tören Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerinde düzenlendi.

''Fenerbahçe’ye 5 kere şampiyonluk kazandırmış bir babanın oğlu olmaktan onur ve gurur duyuyorum''

 Törende ilk olarak söz alan Şeref Has’ın oğlu Şeref Has, “Babamın kaybının derin ve büyük acısını yaşıyorum ama bir tarafım da onurlu ve mutlu. Böyle büyük bir camiada uzun zaman hizmet vermiş,14 yıl içerisinde 168 gol atmış, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne 5 kere şampiyonluk kazandırmış bir babanın oğlu olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bu törene geldiğiniz için sizlere ayrıca çok teşekkür ediyorum. Sayın Başkanım Ali Koç’a en başından beri yanımda olduğu için tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Raif Dinçkök’e hastalığının başından beri yakınlığı, ağabeyliği ve dostluğu için teşekkür ediyorum. Herkese saygılarımı sunuyorum.” dedi.

'' Camiamızın tarihine altın harflerle yazılan örnek değerlerden biriydi''

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Ali Koç, “Bir acılı gün için daha beraberiz burada. Sayın Başkanımız Ali Şen’in dediği gibi de kısacık bir yıl içinde, hatta son birkaç ay içinde camiamız için sembol olan çok önemli isimleri, tarihimize altın harflerle kazınmış insanları bir bir uğurluyoruz. İnşallah uzun bir süre için son olur. Allah geride kalanlara uzun ömür versin, sağlık versin.'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler