Şeref Nasır: "Seçimi Çebi kazanır"

20.10.2019 - 17:37 | Son Güncellenme: 20.10.2019 - 17:38

Beşiktaş’ın Eski Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, seçimle ilgili görüşlerini paylaştı. Ajansspor’a özel açıklamalarda bulunan Nasır, oy kullandıktan sonra değerlendirmelerde bulundu.

Şeref  Nasır: ”Seçime yüksek bir katılım var”

Şeref Nasır, ”3 aday var. 3’ü de Beşiktaş’ın menfaatleri için çalışacak. Seçime yüksek bir katılım olduğunu görüyorum. 5000 insan oy kullandı ve dışarıda bekleyen 2000 kadar üye var. Tahminimce 7 bini bulur oy kullananların sayısı. Hayırlı olsun, Beşiktaş kazansın” diye konuştu.

Şeref Nasır: ”Adalı ile Çebi arasında geçer ve Çebi kazanır”

Nasır, “Konuşma yapan adayların konuşmaları beni pek tatmin etmedi. Beşiktaş’ı borçtan nasıl arındıracaklarının formülünü duymak isterdim. Serdal Adalı ile Ahmet Nur Çebi arasında geçecek bir yarış olarak görüyorum. Yıllardır camianın içindeyim. Kimseyi yönlendirmek amacıyla söylemiyorum ama birçok insanla konuştum. Adalı ile Çebi’nin oylarının birbirine yakın olacağını görüyorum. Fakat; Çebi’ye destek olanların sayısı gördüğüm kadarıyla daha fazla” ifadelerini kullandı.

Şeref Nasır: ”Otopark sorunu yaşanıyor”

Öte yandan Beşiktaş’ın Eski Divan Başkanı Şeref Nasır, ”14:30’a kadar hiçbir olay olmadı. Tabi ki dışarıda TOMA olması ve yoğun güvenlik önlemi olması dikkatimi çekiyor. Beşiktaş’a yakışan bir seçim olmak zorunda. Ayrıca park sorunu yaşanıyor” açıklamasını yaptı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler