Serena Williams'ın boynundan greyfurt büyüklüğünde kist alındı: Durumu nasıl?

17.10.2024 - 09:05 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 09:17

Tenisin efsane isimlerinden Serena Williams geçtiğimiz aylarda boynunda bir şişlik hissetmesinin ardından oluşan kisti aldırmak için ameliyat oldu.

Serena Williams'ın boynundan greyfurt büyüklüğünde kist alındı: Durumu nasıl?

AJANSSPOR - HABER

Eski tenisçi Serena Williams, Mayıs ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda boynunda bir şişlik olduğunu duyurdu. Son olarak boynundan iyi huylu bir kist aldıran Williams sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Williams'ın boynundan kist alındı

Serena Williams'ın boynunda hissettiği şişliğin ardından eski tenisçi ameliyat oldu. Boynundan küçük bir greyfurt büyüklüğünde kist çıkarıldığı aktarılan 43 yaşındaki emekli yıldız yeni açıklamalarında kistin iyi huylu olduğunu belirtti. Kisti aldırmasına gerek olmadığını bu yüzden Mayıs ayından beri ameliyat olmadığını belirten Williams kistin zamanla büyüdüğünü aktardı ve "MRI taraması yaptırdım ve kist iyi huyluydu. Bu yüzden ona dokunmadım ama büyümeye devam etti." dedi.

Williams'ın kanser taramaları negatifti

Serena Williams'ın kanser taramaları negatif çıktı. İyi huylu kistin büyümesinin ardından ise ameliyat olan Williams daha sonrasında yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: "Bu kisti aldıran halim. Her şey yolunda gittiği için çok minnettar ve şanslıyım, en önemlisi de sağlıklıyım. Hâlâ iyileşme sürecim devam ediyor ama daha iyiye gidiyorum. Sağlık her zaman önce gelir.

Senin için hazırladığımız haberler