Serena Williams'ın evi görenleri büyülüyor!

18.11.2018 - 17:13 | Son Güncellenme: 18.11.2018 - 20:13

Serena Williams'ın evi görenleri büyülüyor!

Tenis tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı kadın sporcusu olarak gösterilen ve yaşadığı hamilelik sonucunda bir süre kortlardan uzak kalmak durumunda kalan Serena Williams’ın evi görenleri büyülüyor. Kızı Alexis Olympia Ohanian’ın dünyaya gelmesiyle birlikte, ona uygun bir yaşam alanı seçimi yapan başarılı ve güzel kadın tenisçinin evi mimari olarak modern bir tasarıma sahip olsa da içinde bulundurduğu oryantal ayrıntılarla hayli dikkat çekici.

Mimarisinde İspanyol esintileri

Kaliforniya Eyaleti’nin Beverly Hills şehrinde 6.6 milyon dolara satın aldığı ve İspanyol evlerinden ilham alınarak yapılmış ev, çocuk dostu evler kategorisinde yer alıyor. Aileye yeni bir ferdin katılması ile birlikte daha geniş bir yaşam alanı arayışına giren Serena Williams ve Alexis Ohanian çifti, kızlarını gönül rahatlığıyla büyütmek için 6 yatak odalı saray yavrusu denilebilecek bir evden yana tercihte bulunuyor.

Çimenlerin arasında şirin bir havuz

Siyahın ve beyazın büyüleyici uyumuna ek olarak mobilyalarda kullanılan eskitilmiş ahşap detaylarıyla ruhu olan bir ev bu. Bu güzel ayrıntı ile birlikte ev daha önce yaşanmışlık hissini ve bunun sağladığı korunaklı bölge hissini doğru bir şekilde ev sahiplerine yansıtıyor.

Yeşillikler arasında bulunan Serena Williams’ın bahçesinde organik bir havuz da yer alıyor. Şatafattan uzak ama bir o kadar da özenle seçilmiş ayrıntılarıyla çocuğuyla birlikte vakit geçirmek isteyen aile için son derece ideal bir ortam sunuyor. Evin üst katında bulunan ebeveyn odası, genişlemeye devam eden aile için küçük dokunuşlarla birlikte 3 yataklı bir çocuk odasına dönüşebiliyor.

Her detay sıcak bir aile ortamı için

Evin iç mimarı olan Sharon Taftian evi, bütün odalara ferahlık verecek bir yapıda tasarlamış. Öyle ki banyolarda bile kocaman pencereler kullanılmış. Akdeniz mimarisinin modern mimariyle harmanlandığı evde her ayrıntı büyük bir titizlikle düşünülüyor ve bir ailenin tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde yeniden hayat buluyor. Duvarları süsleyen tabloların sahibi olan Daniel Maltzman; yatak odalarında, salonlarda ve çalışma odasında yapmış olduğu çalışmalarla eve ayrı bir hava katıyor. Bu ilham verici mimari özelliklere sahip evin stilisti ise Vida Aval.

Ünlü isimlere çok yakın

Çocuklarını büyütmek için harika bir lokasyonda bulunan Serena Williams’ın evi, Britney Spears’in ve Gwen Stefani’nin evine de çok yakın bir muhitte yer alıyor. Evin mimarisi Akdeniz kültüründen esinlense de klasik bir Amerikan evinin konforuyla çekirdek aileye ev sahipliği yapıyor. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler