"Sergen Yalçın, 2-3 maç takımın başında olamayacak"

13.09.2020 - 14:05 | Son Güncellenme: 13.09.2020 - 14:05

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Trabzonspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Deneyimli spor adamı, Sergen Yalçın ve transfer hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Sergen Yalçın, 2-3 maç takımın başında olamayacak"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Taraftarsız bir sezon olacağı için üzgün olduğunu belirten Çebi, "Her şeyden önce Türk futbolu adına hayırlı bir sene, kazasız belasız güzel bir sezon diliyorum. Pandeminin etkilerini geçen sene gördük, bu sene de görüyoruz.

Hocamızın rahatsızlığı oldu. Ondan daha evvel benim de rahatsızlığım olmuştu. Diğer takımlardaki futbolcular... Umarım kazasız belasız sezonu tamamlarız. Seyirci yok, en kötü tarafı da bu. Beşiktaş taraftarı kıymetlidir ve önemlidir. Her takım için öyle ama bizim taraftarımız bizim için daha kıymetli. Onlar olmadan bir sezona başlıyoruz. Ama bir taraftan da bu sezonun oynanması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın kaç maçta olmayacak?

Sergen Yalçın'ın bir süre takımın başında olmayacağını ifade eden Başkan Çebi, "Nereden bakarsak 2-3 maç takımın başında olamayacak. Karantinada şu an. Talihsizlik, kısmetsizlik diyelim... Hocasız başlıyoruz Trabzonspor maçına. Ben ve yönetici arkadaşlarım buradayız, tek tesellim bu" dedi.

Transfer döneminin devam ettiğini vurgulayan Başkan Çebi sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Tüm takımlara başarılar diliyorum. Daha transfer dönemi bitmedi. Kimin hangi futbolcuyu transfer edeceği belli değil."

"İşimiz bayağı zor"

A Spor'a da açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, "İşimiz bayağı zor. Koronavirüs ile mi uğraşacağız transfer ile mi uğraşacağız. Bakalım artık. Çözmeden de transferleri yaparak da riske atmak istemiyoruz kendimizi. Anlatmaya çalışıyorum ya da anlamak istemiyor bazı yorumcular bizi. Bizle alakası yok. TFF bir limit koymuş. Bu limitin içerisinde futbolcularımı alt alta yazdığımda bir başka yenisine kapı açılamıyor. E Fenerbahçe yapmış... Fenerbahçe'nin Bankalar Birliği ile olan anlaşmasında bu yıl ödenmeyeceğine dair bir yapılandırma sonucunda limiti açıklandı. Beşiktaş'ın zaten yaptığı anlaşmadan dolayı limitimizin önü açıktı ama bu kadar. Bunu nasıl anlatacağım bilmiyorum" dedi. 

"En iyisini yapmak için uğraşıyoruz"

Forvet transferi hakkında da konuşan Çebi, "Taraftar haklıdır, ister. Çünkü onlar o işin keyfini yaşamak istiyorlar. Forvet dediğim gibi... Laf olsun diye transfer yapmayacağız. Maddi, anlamda, ekonomik ekonomik anlamda ve teknik anlamda Beşiktaş'a hayırlı olabilecek forveti bulana kadar bekleyeceğiz. En iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Boş geçmeyeceğiz ama mümkünse en iyisi olsun diye uğraşıyoruz. Yorumcular bizi zaten sıkıştırıyor, hakkımızda çirkin konuşuyor. Bari taraftarlarımız bize güvensin, yorumcular güvenmiyor" diyerek sözlerini tamamladı. 

Yasal yarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler