Sergen Yalçın acilen transfer istedi! Gündemdeki isimler...

27.08.2020 - 10:49 | Son Güncellenme: 27.08.2020 - 10:56

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sağ bek pozisyonuna transfer yapılmasını istiyor. Beşiktaş, hangi futbolcularla temas kurdu? Davide Santon ve Ahmet Oğuz transferlerinde son durum ne?

Sergen Yalçın acilen transfer istedi! Gündemdeki isimler...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde PAOK’a 3-1 kaybetti ve Devler Ligi defterini kapattı. Gökhan Gönül’ün ayrılması sonrası boşalan sağ bek mevkisi için siyah-beyazlılar harekete geçti. Beşiktaş, hangi futbolcuları transfer etmek istiyor? Detaylar ve gelişmeler haberde…

Sergen Yalçın’dan transfer talebi

Sabah’ın haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, PAOK maçı sonrasında kadroya takviyeler yapılması için talepte bulundu.

Transferde ilk hedef Davide Santon

Siyah-beyazlıların, İtalyan ekibi Roma’da forma giyen sağ bek Davide Santon’u kadrosuna katmak için harekete geçtiği öne sürüldü.

Beşiktaş, Santon transferinde yol kat etti

Davide Santon’un kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 29 yaşındaki oyuncu sol bekte de oynayabiliyor. Beşiktaş’ın Santon konusunda büyük bir aşama kaydettiği öne sürüldü. Futbolcu Roma'da geçen sezon 21 maçta oynadı ve skora katkı yapamadı.

Rotasyona Ahmet Oğuz

Öte yandan Beşiktaş, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Ahmet Oğuz ile de görüşmeye başladı. Siyah-beyazlılar, 27 yaşındaki sağ beki yoğun maç takviminde rotasyon oyuncusu olarak görüyor.

Ahmet Oğuz’un büyük takımlarda oynama isteği var

Ahmet Oğuz, önce Hacettepe takımında parlamış ve daha sonra Gençlerbirliği’ne geçiş yapmıştı. Radyospor’da daha önce özel bir röportaj veren ve büyük takımlarda oynama isteğini dile getiren futbolcu, geçen sezon 19 maçta oynadı ve skor üretemedi.

Sergen Yalçın, PAOK maçı sonrası ne demişti?

Sergen Yalçın, PAOK maçının ardından yaptığı açıklamada özellikle savunma hattında hataların olduğunu söylemişti. Yalçın, “Şu ana kadar beklediğimiz, kurguladığımız ve planladığımız transferler gerçekleşmedi. Görünen ciddi bir kadro sıkıntımız var. Kadro genişliğimiz yok” şeklinde konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler