Sergen Yalçın ateş püskürdü: VAR'ı kaldırın

13.12.2020 - 21:09 | Son Güncellenme: 13.12.2020 - 21:17

Son dakika spor haberleri... Sergen Yalçın, Alanyaspor mağlubiyetini değerlendirdi. Süper Lig'in 12. hafta maçında Alanyaspor, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Sürekli VAR'ın müdahale edip maç kazandırmaları bitsin. VAR'ı kaldırın. Hakemler hata yapsın razıyız" dedi. Yalçın ayrıca, maç sonunda hakem Atilla Karaoğlan'ın yanına giderek itirazlarda da bulunmuştu.

Sergen Yalçın ateş püskürdü: VAR'ı kaldırın

Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında lider Alanyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Alanyaspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Karlılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu.

"VAR sisteminin kime çalıştığı belli değil"

Futbolun artık doğal bir oyundan çıkıp VAR'dakilerin eline geçtiğini belirten Yalçın, "İlk bölümde oyuna iyi başlamadık. Baskında çıkmakta zorlandık. İstediğimiz oyunu yansıtamadık ama rakip de çok pozisyon bulamadı. VAR'daki arkadaşlar sağolsun devreye girdi, penaltı mı değil siz tartışırsınız. VAR sisteminin kime çalıştığı belli değil. Verilen verilmeyen penaltıları görüyorum olacak iş değil. Futbol artık doğal bir oyundan çıkıp VAR'dakilerin eline geçti. Maçı kimin kazanacğaı VAR'dakilerin elinde. İkinci bölüme çok iyi başladık. Rosier atılabilirdi, çıkardım. Kontrolü kaybetti. Hamle yaptım ikinci yarı baskılı oynadık. Berabere de bitebilirdi. İkinci golü yedikten sonra oyundan düştük. Olabilir kaybedebiliriz. İyi bir takımla oynaıdk. Alanyaspor güçlü bir takım.

"MHK ve Serdar Tatlı'ya söyleyeyim hakemler tam bir felaket"

Kendi istediklerimizin bir kısmını yapamadık. Vurulan dirsek sarı kart mı bilemiyorum, kaşı dağıldı. Biz sadece rakiplerle oynamıyoruz, sadece rakiplerle oynasak işimiz daha kolay olur. Bizim maçlarda sürekli VAR devreye giriyor ve penaltı oluyor. Bu şartlarda nasıl mücadele edeceğimizi düşünüyoruz. MHK ve Serdar Tatlı'ya söyleyeyim hakemler tam bir felaket. Biz iyi oynamadık tamam ama rakip de öyleydi. Biz kiminle mücadele edeceğimize şaşırdık. Fenerbahçe maçında bile Fenerbahçe'yi mağdur gösterdiler. İnanamıyorum. Lütfen hakemler daha sağlıklı maç yönetsin.

"VAR'ı kaldırın. Hakemler hata yapsın razıyız"

Sürekli VAR'ın müdahale edip maç kazandırmaları bitsin. VAR'ı kaldırın. Hakemler hata yapsın razıyız. Oyunun doğallığı ortadan kalktı. Bu yüzden Avrupa'da başarılı olamayız. Ancak kendi kendimize konuşuruz böyle. Sakatların durumu belli değil. Biz daha fazla eksik oyuncularla maç kazandık" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler