Sergen Yalçın: "Babamın sözleri hayatımı değiştirdi"

Feride Kara
26.08.2022 - 20:35 | Son Güncellenme: 26.08.2022 - 20:45

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın siyah beyazlılar ile yaşadığı şampiyonluk ve kaybettiği babasıyla olan ilişki hakkında açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın: "Babamın sözleri hayatımı değiştirdi"

Beşiktaş'ta hem futbolcu hem de teknik direktör olarak şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın Kafa TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

İnşallah dedim averajla şampiyon oluruz

Yalçın "Şampiyon olduğumuz sene teknik ekiple oturduğumuzda biz şampiyon olacağız dedim. Babamın sözü aklıma geldi. İnşallah dedim averajla şampiyon oluruz. Buraya kadar yaşadıysak sonuna kadar yaşayalım dedik."

Babam, 'Sergen senin dediğin gibi olmayacak maç' dedi

Şampiyonlar Ligi maçları hakkında konuşan Yalçın "Chelsea deplasmanına gidiyoruz. Babam ile uçakta beraberiz. 'İnşallah fazla santra yapmayız' dedim. Babam, 'Sergen senin dediğin gibi olmayacak maç' dedi. '2-0 biter, 2 golü de sen atarsın' dedi

Babamın sözleri aklımdan çıkmadı

Babası hakkında konuşan Sergen "Babam da rahmetli oldu, uzun yıllar geçti üzerinden. Söyledikleri, hiç aklımdan çıkmadı. 3 büyük takım yarışıyor, herkes şampiyon olabilir. O kadar savaş vermişiz ki bizim olmamız gerek. O zorluğu, sıkıntıyı yaşadık. Mücadele etmediğimiz insan kalmadı." dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler