Sergen Yalçın Balotelli'yi istiyor mu?

10.08.2020 - 12:36 | Son Güncellenme: 10.08.2020 - 12:42

Beşiktaş son dakika haberleri.. TFF Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta hedef Balotelli, Seferoivç ve Ze Luis. Siyah-beyazlı takım hangi oyuncunun transferine daha sıcak bakıyor? Balotelli mi, Ze Luis mi, Seferoviç mi? İşte detaylar...

Sergen Yalçın Balotelli'yi istiyor mu?

Erdal CÖMERT-AJANSSPOR

Beşiktaş, 25-26 Ağustos'ta başlayacak olan Şampiyonlar Ligi 2. tur ön elemesi öncesi golcü transferini noktalamak için bu hafta harekete geçiyor. Siyah beyazlı yönetimin transfer komitesi teknik direktör Burak Yılmaz'ın ayrılmasından sonra, Sergen Yalçın'ın onayından geçen iki isim üzerinde yoğunlaşıyor.

Balotelli işi şimdilik zor

Medyaya da yansıyan üç isim var: Mario Balotelli, Haris Seferoviç ve Ze Luis... Bugün itibarıyla bu üçlü arasında Beşiktaş'a gelme ihtimali en zayıf isim İtalyan yıldız Balotelli... Brescia ile 1 yıl daha sözleşmesi olan 29 yaşındaki yıldızın uyumsuzluğu en büyük engel. Zira teknik direktör Sergen Yalçın, takım uyumunu bozan isimlere kadrosunda yer vermeyi düşünmüyor.

İki güçlü aday var

Siyah beyazlıların transfer komitesinin masasındaki en ciddi seçenekler Seferoviç ve Ze Luis... Yönetim, bu hafta içinde bu iki oyuncudan birini renklerine bağlamak için yoğun çaba sarf edecek. İki oyuncuyu da kiralamak isteyen yönetimin hedefi Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına yeni golcüyle çıkmak.

28 yaşındaki İsviçre vatandaş Haris Seferoviç, Benfica formasıyla bu sezon 30 maça çıkarken, 5 gol ve 4 asiste imza attı. 29 yaşındaki Cape Verde'li Ze Luis, Porto'da geride kalan sezonda 19 maçta forma giydi ve 7 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler