Sergen Yalçın, Başakşehir maçı öncesi kokoreçle stres attı!

12.03.2021 - 18:26 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 18:45

Beşiktaş haberleri… Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, cezalı olduğu Medipol Başakşehir karşılaşmasından önce stadın yanındaki kokoreçciye uğradı. İşte detaylar…

Sergen Yalçın, Başakşehir maçı öncesi kokoreçle stres attı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 30. hafta açılış maçında Medipol Başakşehir ile Beşiktaş karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadelede Sergen Yalçın cezası nedeniyle kulübede olamayacak.

Başakşehir maçını tribünden izleyecek

Beşiktaş Teknik Direktörü, Başakşehir mücadelesi öncesi stadın yanında bulunan kokoreçciye uğradı. Burada kokoreç yiyerek stres atan başarılı teknik adam daha sonra stada geçerek maçı izleyeceği tribündeki yerini aldı. 

Başkan Çebi ve yöneticiler yalnız bırakmadı

Öte yandan Sergen Yalçın ile birlikte Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyelerinin de kokoreçcide bulunması dikkat çekti. Siyah beyazlılar böylece kritik randevu öncesi birlik ve beraberlik mesajı vermiş oldu.

Süper Lig’in 29. haftasında Gaziantep'i 2-1 mağlup eden Beşiktaş, Başakşehir karşılaşması öncesinde 1 maç eksiğine rağmen 60 puanla lider. Siyah beyazlı takımı 58’er puanla Galatasaray ve Fenerbahçe takip ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler