Sergen Yalçın: "Belki bana sallayacaklar ama Icardi bir tek..."

26.09.2024 - 17:46 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 18:12

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi lig aşaması ilk hafta mücadelesinde PAOK'u 3-1 mağlup etmesinin ardından teknik direktör Sergen Yalçın yorumlarda bulundu.

Sergen Yalçın: "Belki bana sallayacaklar ama Icardi bir tek..."

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Galatasaray'ın Avrupa Ligi lig aşaması ilk hafta mücadelesinde Yunan temsilcisi PAOK'u 3-1 mağlup etti.

Mücadelenin ardından eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, Kafa Sports YouTube kanalında Falso programında sarı-kırmızılı ekibi ve Arjantlinli forvet Mauro Icardi'yi değerlendirdi.

"Bıkmadı bunu söylemekten"

Mircea Lucescu'nun "Sergen Yalçın kendini futbola verseydi; Zinedine Zidane'dan daha büyük futbolcu olurdu" lafları üzerine konuşan Sergen Yalçın, "10 senedir aynı şeyi söylüyor, bıkmadı bunu söylemekten! Abi yeter! 10 sene aynı şey söylenmez. Lucescu'yu çok seviyorum ama bu geyik oldu artık. Sürekli Zidane'dan daha iyi olurdu diyor, onu biliyoruz! Başka bir şey söyle. Lucescu'yu çok severim, o da beni çok sever ama valla yeter" ifadelerini kullandı.

"Bıraksınlar futbolu"

Futbolcuların maç yoğunluğundan şikayet etmesi hakkında konuşan Yalçın: "Maçların yoğunluğundan bahseden oyuncular bıraksınlar o zaman futbolu. Madem işinden memnun değilsin yapma. Futbolcunun işi antrenman yapmak ve maç oynamak" dedi.

"Icardi, sadece Türkiye'de oynar"

Galatasaray'ın forvet hattını yorumlayan Sergen Yalçın: "Belki bana Twitter'da falan sallayacaklar ama Mauro Icardi, bir tek Türkiye'de oynar. Kaç km koşuyor maçlarda, kaç tane yüksek şiddetli koşu yapıyor, bir çıkartın bakalım.

Batshuayi, Premier Lig'de oynayamaz

Ben Batshuayi'nin Avrupa'da, Premier Lig'de tercih edilmiş olsa Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum. Osimhen iyi topçu. Icardi sadece Türkiye'de oynar. Batshuayi'yi hiçbir EPL takımı tercih etmez" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler