Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın ihtiyacı olan futbolcunun ismini verdi!

06.10.2024 - 23:55 | Son Güncellenme: 07.10.2024 - 00:05

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı yorumlayan Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın ihtiyacını açıkladı.

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın ihtiyacı olan futbolcunun ismini verdi!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Sergen Yalçın, Ekol TV'de değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

"Ne yaptı da oynamıyor?"

Beşiktaş'ın 19 yaşındaki genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Gaziantep FK maçında forma giymedi. Bu durumu eleştiren Sergen Yalçın, "Semih Kılıçsoy ne yaptı da oynamıyor? Fizik gücü yok gibi bir açıklamalar yapıldı Bronckhorst tarafından ama Türkiye'de oynuyorsun ne fizik gücü?" dedi.

"Taraftar bunu merak ediyor"

Sözlerine devam eden Yalçın, "Semih Kılıçsoy'a neden yer açılamıyor? 30-50 milyon Euro'lardan bahsedilen bir oyuncu, Gaziantep FK maçında 5 dakika bile oyuna girmiyor. Birinin bunu açıklaması gerekiyor. Taraftar bunu merak ediyor. Beşiktaş taraftarı Semih Kılıçsoy neden oynamıyor diye merak etmiyor mu?" şeklinde konuştu.

"Beşiktaş'ın bir numaralı ihtiyacı"

Beşiktaş'ın ihtiyacı olan oyuncuyu bir örnekle açıklayan Sergen Yalçın, "Kağıt üzerinde müthiş transferler bunlar. Oyuncular kötü demiyorum, bu oyuncu kadrosuna göre Silva ve Immobile çok iyi oyuncular. Ama Beşiktaş'ın kenarı yok. Joao Mario kenarda başlamıyor mu? Sürekli merkezde ama. Beşiktaş'ın bir numaralı ihtiyacı Rachid Ghezzal gibi bir oyuncu. Maalesef yok. Beşiktaş'ta ne sağ ne sol kenar var" dedi.

"Kendinizi kandırmayın"

Sergen Yalçın, "Kendinizi kandırmayın. Muçi, Mario beklentinin çok altında. Silva'yı ayırıyorum. Gedson da çok koşuyor, mücadele ediyor. Diğerlerinde kim oynarsa fark etmez" diyerek yorumlarını noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler