Sergen Yalçın: "50 bin Fenerbahçe taraftarı olsa..."

29.11.2020 - 20:17 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 21:24

Son dakika spor haberleri... Sergen Yalçın, derbinin ardından açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan derbide kırmızı kart da çıktı. Beşiktaş Teknik direktörü Sergen Yalçın ise, karşılaşmanın ardından derbiyi değerlendirdi. İşte Yalçın'ın Fenerbahçe maç sonu açıklamaları

Sergen Yalçın: "50 bin Fenerbahçe taraftarı olsa..."

Süper Lig'in 10. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın değerlendirmeler yaptı.

"Umutlarımız artıyor"

İyiye gittiklerini söyleyen Sergen Yalçın, "Çok mutluyuz. Oyuna baktığımız zaman zor bir 90 dakika oldu. 50'de 10 kişi kaldık. Fenerbahçe iyi oyunculara sahip bir takım. Bugün oyuncularım çok inançlıydı. Karakter sınravını geçtiler. Hepsinin ayağına sağlıkk. Kısıtlı kadroya rağmen bütün hamleleri yapmaya çalıştım. Sahaya karakter koyan bütün oyuncularıma teşekkür ederim. Hedefte kalabilmemiz için bizim açımızdan çok önemli bir galibiyetti. Ligin başlangıcı iyi olmamıştı ama yavaş yavaş sistemimiz oturmaya başladı. İyi yolda gidiyoruz. Önümüze umutla bakabiliyoruz. Gelecek için umutlarımız artıyor." dedi.

Hakem eleştirisi

Maçın hakemini eleştiren Sergen Yalçın, "Hakem mevzusuna girmek istemiyorum ama hakem arkadaşlar mecburen maçı yaşamak zorunda kalıyoruz. Erol'a da sorsanız aynısını söyleyecektir. Olacak şeyler değil bu olanlar. 44. dakikada kontra atak yakaladık pozisyonu kesti sarı kart verdi. Neden kesiyorsun? Bu olmaz. Bu olduğu zaman futbol olmuyor. Biz kendi adımıza hakem yönetiminde üzüntülüyüz. Hiç memnun değiliz. Böyle bir maç olamaz. Fenerbahçe antrenörü de memnun değildir. Josef'in ortalığı karrışan pozisyonundan önce faul verse maç bitecek. Oynatmayı abarttı, oyuncuları agresifleştirdi. Mert Hakan'ın pozisyonu ikinci sarı kart değil mi? Larin'inki ikinci sarı kart doğru ama Hakan'ın ne ayrıcalığı var? Kuralı uygulamazsan sıkıntı yaşarsın. Bizim kenarda tansiyonumuz çıktı. 3 tane maç oynadık gibi oldu. Allah yardım etti de atılmadık. Atılabilirdik. Biz büyük takım antrenörüyüz, atılırız. Hakem belki tecrübesiz yönetsin ama böyle yönetme lütfen." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe taraftarı olsaydı..."

Taraftarsız derbide heyecanı hissedemediklerini söyleyen Sergen Yalçın, "Futbolun güzelliğini hissedemiyoruz. Burada 50 bin Fenerbahçe taraftarı olsa daha iyi olmaz mıydı? Hissedemiyoruz. Onlar olmadığı zaman hiçbir keyfi yok. İki taraf da istekliydi. Hakemin verdiği tutarsız kararlar vardı." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler