Sergen Yalçın suskunluğunu bozdu! Beşiktaş....

Ali Bozkurt
18.10.2022 - 09:26 | Son Güncellenme: 18.10.2022 - 09:49

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş ve Valerien Ismael hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Yalçın'ın açıklamaları...

Sergen Yalçın suskunluğunu bozdu! Beşiktaş....

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş - Trabzonspor derbisi sonrası teknik direktör  Valerien Ismael'e istifa ve Sergen Yalçın tezahüratları sonrası Yalçın'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

''Taraftar eleştirebilir, kızabilir, bu oyunun doğasında var''

Milliyet'e açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, taraftarın tepkisini normal karşıladığını açıklayıp Valerien Ismael'e arka çıktı. Yalçın,  “Taraftar istediği gibi bağırır, engelleyemezsiniz. Bu oyunda tepki de var, övgü de... Doğal karşılamak gerekir. Taraftar eleştirebilir, kızabilir, bu oyunun doğasında var. Bunlar, futbolun içinde olan doğal tepkilerdir. Kaldı ki Beşiktaş iyi bir takım... Bence zirvenin de en büyük ortaklarındandır. Öyle kalkıp, ah vahlar çekilecek bir tablo yok ki ortada. Puan cetveline baktığımızda herkesin hedefte olduğunu görüyoruz, yani herkes birbirine yakın... Öyle karalar bağlamaya da gerek yok” ifadelerini kullandı.

''Takımın başında bir hoca var''

Sergen Yalçın,  Valerian Ismael ve Beşiktaş'ın yeni transferlerle ilgili de şöyle konuştu:

“Takımın başında bir hoca var, onunla ilgili yorumlar yapmak hem doğru olmaz hem de bana asla yakışmaz. Ona saygısızlık olur. Bu konulara girmek istemiyorum. Sadece oyunsal anlamda biraz sıkıntı var. Kaldı ki, alınan oyuncular Preimer Lig’den geldiler. Hepsi de önemli isimler... Kariyerleri de bunun en büyük göstergesidir.”

İlgini Çekebilir
"Ismael Türkçe bilmiyorsa Beşiktaşlılar İngilizce ve Fransızca söyler"
Habere Git

Ligin uzun bir maraton olduğunu da hatırlatan başarılı teknik adam, “Biraz sabır ve destek gerekir. Taraftar neticede takımın hep başarılı olmasını, istiyorlar, tepkileri bundandır” yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler