Sergen Yalçın: Fantastik bir sonuçtu, Hasic bizi zora soktu

06.01.2021 - 21:16 | Son Güncellenme: 06.01.2021 - 22:36

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, galibiyeti 'fantastik' olarak nitelerken oyuncusu Hasic'e mesaj verdi: "'Ben yetenekliyim, oynarım.' Oynayamazsın. Bizim istediğimiz gibi olursan oynarsın." İşte detaylar...

Sergen Yalçın: Fantastik bir sonuçtu, Hasic bizi zora soktu

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş, sahasında Çaykur Rizespor'u 6-0 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın değerlendirmelerde bulundu.

"Çok arzulu oyuncular vardı"

Oyuncularının performansından memnun olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, "Fantastik bir skor oldu. Bunu beklemiyorduk. Bugün sahada çok arzulu oyuncular vardı. Oyuncularım çok istedi, tempolu oynadılar. Futbolun doğrularını çok fazla yaptık. Ceza sahasında içinde koşu atan oyuncu grubu vardı" dedi.

"İyi oynayarak kazanmak daha mutlu ediyor"

Her zaman iyi oynanmayacağını belirten Sergen Yalçın, "Bugünkü oyundan fazlasıyla memnunuz. Önümüzde çok zorlu maçlar var. İyi oynayarak kazanmak bizi daha fazla mutlu ediyor. Geçen haftaki maçta oyun beğenilmedi. Her zaman çok iyi oyun ortaya çıkmaz. Böyle bir futbol yok. Oyunu bölümler halinde değerlendirmek lazım" diye konuştu.

"Gol yemeyi kafaya takmamak lazım"

5 maçtır Beşiktaş'ın kalesini gole kapattığının hatırlatılması üzerine Sergen Yalçın, dünyada gol yemeyen takım olmadığını söyledi. Sergen Yalçın şöyle devam etti: "Bunlar çok normal. Oyuncularım çok sağlam duruyorlar. Ofansif hatta da çok iyi oyuncularımız var. Gol yemeyi çok kafaya takmamak lazım. Dünyada gol yemeyen takım mı var? Bunları çok abartmamak lazım. Sonuçta kazanabiliriz de, kaybedebiliriz de. Önemli olan mücadele etmemiz. Oyuncularım da bunları çok iyi benimsedi." 

"Hasic bizi sıkıntıya soktu"

Beşiktaş'ın teknik patronu, maçta son golü çok güzel bir şekilde atan Hasic ile ilgili soruyu şöyle yanıtladı: "Hasic bizi sıkıntıya soktu. 2-3 gün odama geldi. Konuştuk. Kağıt üzerinde yetenekli oyuncu yok. Yeteneği sahada göreceğim. Kendisine de bunu anlattım. 2 maçtır ne anlattığımı anlamış. Bu çocuktan olur. Bu oyunun nasıl oynandığını anlaması gerekiyor. 'Ben yetenekliyim, oynarım' dersen oynayamazsın. Bizim istediğimiz gibi olursan oynarsın."

Senin için hazırladığımız haberler