Sergen Yalçın, F.Bahçe-Beşiktaş derbisinin stratejisini açıkladı
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Sergen Yalçın, Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinde Beşiktaş’ın stratejisini açıkladı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fenerbahçe ile Beşiktaş, Süper Lig’in 28. haftasında bu akşam Kadıköy’de karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, derbi öncesi takımının kazanma stratejisini açıkladı. Yalçın, bireysel yeteneklerin ve takım oyun planının maçın kaderini belirleyeceğini vurgularken, oyuncularının derbiye hazır olduğunu ifade etti.
Maç öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın değerlendirmelerde bulundu.
İşte Sergen Yalçın'ın açıklamalar
"Bu ara, normal bir ara gibi değildi. Uzun sürdü biraz. Oyuncularımız perşembe cuma döndüler, 2-3 gün çalıştık. Oyuncular buna alışık, milli takıma gidip geliyor lige dönüyorlar. Oyuncular problem yaşamayacaktır. Derbiyle başlamak önemli. Derbileri oynaması zordur her zaman. İyi hazırlandık. Rakibe göre plan belirledik. Daha kazanmaya yönelik bir oyun planı belirledik. Kolay olmayacak. Zor maç. Beşiktaş olarak hazırız.
Bireysel yetenekler çok ön plana çıkabilir. Çünkü ekstra iş yapan oyuncular derbide sonucu değiştirebilir. Biz takım oyununa önem veriyoruz, daha çok... Bireysel olarak da işi çevirebilecek oyuncularımız var. Nasıl gelişir, oyun başladıktan sonra göreceğiz. Biz Beşiktaş olarak derbiye hazırız."
İLK 11'ler
Fenerbahçe : Ederson, Semedo, Skriniar, Oosterwolde, Brown, Guendouzi, Kante, Nene, Asensio, Musaba, Talisca.
Beşiktaş : Ersin, Murillo, Agbadou, Uduokhai, Rıdvan, Asllani, Ndidi, Cerny, Orkun, Olaitan, Oh.




