“Sergen Yalçın için taraftar rahat olsun!”

18.05.2021 - 23:19 | Son Güncellenme: 19.05.2021 - 01:04

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi çifte kupanın ardından yaşadığı mutluluğu anlattı. Çebi, siyah-beyazlı taraftarlara Sergen Yalçın'ın geleceğiyle ilgili mesajı da verdi.

“Sergen Yalçın için taraftar rahat olsun!”

AJANSSPOR-HABER

Sezonu 2 kupayla kapatan Beşiktaş’ın başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor maçının ardından kısa bir açıklamada bulundu. 

Çebi: Bu kupanın sahibi futbolcular

Çebi, "Artık bizim konuşmamıza gerek yok, futbolcular gereğini yaptılar. Bu kupanın gerçek sahipleri onlar. Hocalarımız, futbolcularımız ve emekçilerimize, hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

"Uçak İstanbul'a dolu gidiyor"

Çifte kupayı hayal etmediklerini bunun yerine istediklerini vurgulayan Beşiktaş Başkanı, “Hayal değil istiyorduk ve aldık. İki kupayı da burada almak ayrıca güzel oldu. Uçak dolu gidiyor” diyerek espri yaptı. 

Çebi son olarak, teknik direktör Sergen Yalçın'ın kulüpteki geleceğiyle ilgili soruya “Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın konusunda rahat olsun" ifadesini kullanarak yanıt verdi. 

Emre Kocadağ: Taraftara armağan olsun

Siyah-beyazlı yöneticilerden Emre Kocadağ ise, "Başkanımız başta olmak üzere yönetim kuruluna, hocalarımıza, futbolcularımıza ve tüm taraftarımıza bu kupa armağan olsun. Hayal etmeden olmuyor. Çok istedik Allah da nasip etti. Çifte kupa olur mu diye geldik ve aldık" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Geleceği hakkında ilk yorum: 'Biraz dinlenelim düşünürüz'
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler