Transfer haberleri | Samsunspor Sergen Yalçın ile görüştü

26.09.2023 - 13:57 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 14:11

Süper Lig'de sezona kötü başlayan Samsunspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile masaya oturdu. Karadeniz ekibi, Yalçın ile görüşme gerçekleştirdi.

Transfer haberleri | Samsunspor Sergen Yalçın ile görüştü

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'e yeniden çıkan ancak geride kalan 5 haftada sadece bir puan toplayabilen Samsunspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile görüştü.

Sports Digitale'nin haberine göre; Kırmızı-Beyazlılar, Sergen Yalçın ile görüşme gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yolları ayırmayı düşünen Samsunspor, Sergen Yalçın'ı ilk hedef olarak listesine aldı. Karadeniz ekibinin hedefinde iki aday daha var. 

Beşiktaş'ı şampiyon yaptığının ertesi sezon takımdan ayrılan Sergen Yalçın, başka takımlarda görev almadı. İsmi A Milli Futbol Takımı ile de sık sık anılan Sergen Yalçın, "Milli Takımı çok bekledim" demişti.

İlgini Çekebilir
İstanbulspor'da teknik direktör Fatih Tekke ile yollar ayrıldı
Habere Git

Teknik direktörlük karnesi

Daha önce Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor ve Yeni Malatyaspor'da da teknik direktörlük yapan Sergen Yalçın, en son Beşiktaş'ı çalıştırdı. 50 yaşındaki teknik adam, Siyah-Beyazlılar'ı 2020-21 sezonunda Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa taşıdı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler