Sergen Yalçın ile yönetim arasında sorun mu var?

07.07.2020 - 16:23 | Son Güncellenme: 07.07.2020 - 16:55

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yollar gelecek sezon ayrılacak mı? Ahmet Nur Çebi yönetimiyle problem yaşıyorlar mı?

Sergen Yalçın ile yönetim arasında sorun mu var?

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen teknik direktör Sergen Yalçın'ın gelecek sezon siyah-beyazlı takımla yola devam etmek istemediği kulislerde konuşulmaya başlandı. Yönetim ve Yalçın arasında gerçekten de bir anlaşmazlık oldu mu? Yol ayrımı gerçekten de gündemde mi? İşte yanıtı...

Sergen Yalçın ayrılmak istiyor iddiaları

Gelecek sezon için altyapı ve A Takım adına radikal hamleler yapmaya hazırlanan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın sezon sonu itibarıyla görevinden ayrılmak istediği ve bunu dolaylı yoldan yönetime ilettiği camia içinde konuşulmaya başlandı. 

Yönetimle sportif direktör konusunda anlaşmazlık

Beşiktaş yönetimi ile hemen hemen her konuda fikir alışverişinde bulunan Sergen Yalçın'ın göreve bir sportif direktör getirilme düşüncesinden rahatsız olduğu ve bunu yönetime de ilettiği öğrenildi.

Beşiktaş yönetimi Sergen Yalçın'e güvenini gösterdi

Yönetim ise Yalçın'ın sportif direktör meselesine olan soğuk yaklaşımı sebebiyle bu pozisyon için yapılması planlanan görüşmeleri dahi iptal etti.

Başkan kamuoyu önünde bile açıkladı

Hatta Beşiktaş'ın 1 numaralı ismi Çebi, sportif direktör konusunda kamuoyu önünde, "Sergen Yalçın eğer istemezse sportif direktör göreve getirmeyiz" ifadesini kullandı. Bu açıklamanın kamuoyu önünde yapılmasını Sergen Yalçın'ın talep ettiği öğrenildi.

"Devam ederse Beşiktaş'ın avantajına olur"

Camia içinde bir kesime göre Sergen Yalçın'ın görevine gelecek sezon devam etmesi halen belirsiz. Camianın önde gelen isimleri ise Yalçın ile yola devam etmenin Beşiktaş'ın avantajına olacağı görüşünü ortaya koyuyor. 

Çebi, Yalçın ile aralarında problem olmadığını Radyospor'da açıklamıştı

Öte yandan geride bıraktığımız günlerde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Radyospor'da yaptığı konuşmada Sergen Yalçın ile herhangi bir problemlerinin olmadığını duyurmuştu. Beşiktaş'ta Yalçın ile sözleşme uzatma konusunda ise görüşmelerin sezon bitiminde gündeme gelmesi bekleniyor.

Benzer bir açıklama Yalçın'dan geldi

Kayserispor yenilgisinin ardından Sergen Yalçın da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Yönetim ile aramızda herhangi bir sorun bulunmuyor" dedi. Yalçın ve Çebi'nin ortak bir dil kullanması gözlerden kaçmadı.

Sergen Yalçın'ın sözleşmesi kaç yıllık?

Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık sözleşme imzalanmıştı. Yalçın'ın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. 

Senin için hazırladığımız haberler