Sergen Yalçın ilk kez 'Maçın en iyisi hakem' dedi

İsa Kethüda
20.04.2021 - 22:06 | Son Güncellenme: 21.04.2021 - 10:39

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maç sonrası, hakem Fırat Aydınus'u karşılaşmanın en iyi adamı seçti. İşte detaylar.

Sergen Yalçın ilk kez 'Maçın en iyisi hakem' dedi

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maç sonrası sahanın en iyisinin hakem Fırat Aydınus olduğunu söyledi.

Sergen Yalçın, Fırat Aydınus'u maçın adamı seçti

Sezon başından bu yana hakemleri hedef alan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ilk defa 0-0 biten Sivasspor karşılaşmasından sonra başka bir konuşma yaptı.

Bugüne kadar kazandığı maçlardan sonra dahi hakemi eleştiren ve Halil Umut Meler'i bir daha maçlara istemeyen Yalçın, son sezonunu yaşayan Fırat Aydınus'u maçın adamı seçti. 

Halil Umut Meler'i eleştirmişti

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçın ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'i eleştirmişti. 

Yalçın, Hail Umut Meler hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Halil Umut Meler'den hiç memnun değiliz"

"Hakem Halil Umut Meler rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı. Hakem arkadaştan hiç memnun değiliz, inşallah bir daha kendisini Beşiktaş maçlarında görmek istemiyoruz. Daha önce de bizim maçları yönetti. Biz böyle enteresan maç yöneten hakemlerle oynamak istemiyoruz. Ortadan yöneten, gördüğünü çalan arkadaşlar gelirse çok iyi olur"

"Tüm maçlarımızı Halil Umut Meler yönetsin"

Yalçın'ın hakem Halil Umut Meler'i 'inşallah bir daha Beşiktaş maçlarında görmek istemiyoruz' açıklamasının ardından Merkez Hakem Kurulu (MHK), Kasımpaşa maçında yine Meler'e görev vermiş, Yalçın da, "Tüm maçlarımızı Halil Umut Meler yönetsin" ile tepkisi göstermişti. 

Yalçın, 4 gün önce 2-2 biten Ankaragücü maçında da hakem Halis Özkahya'yı eleştirmiş ve rakibe iki kırmızı kart çıkması gerektiğini ifade etmişti. 

Halis Özkahya 2 kırmızı kartı es geçti


Yalçın, “Her şeye rağmen rakip takımdan 2 oyuncu kırmızı kart görmeliydi. Halis Özkahya bunları es geçti. Kasımpaşa maçında olduğu gibi atılması gereken oyuncuyu oyundan çıkarttılar” ifadelerini kullandı.
 

Sergen Yalçın'dan Meler patlaması: Sen yapamadın, onlar yaptı!
 

Senin için hazırladığımız haberler