Sergen Yalçın, ilk mağlubiyeti Fenerbahçe'ye karşı aldı

Ali Bozkurt
03.02.2024 - 23:59 | Son Güncellenme: 04.02.2024 - 00:08

Süper Lig 24. haftasında Fenerbahçe'ye kendi sahasında 2-0 mağlup olan Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, ilk mağlubiyetini almış oldu. Detaylar...

Sergen Yalçın, ilk mağlubiyeti Fenerbahçe'ye karşı aldı

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor ile bu sezon 7. maçına çıkan Sergen Yalçın, Fenerbahçe karşısında ilk mağlubiyetini aldı. Karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılan Akdeniz ekibi Yalçın ile ilk yenilgisini yaşadı.

Fenerbahçe maçı 2-0 kazandı

Trendyol Süper Lig 24. haftasında Antalyaspor kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Kanarya, sahadan Cengiz Ünder ve son dakikada Batshuayi'nin attığı gollerle maçı 2-0 kazandı. 

Sergen Yalçın ilk defa kaybetti

Antalyaspor başında yedinci maçına çıkan Sergen Yalçın, bu maçlarda 2 galibiyet ve 4 beraberlik alırken son oynanan Fenerbahçe maçından da 2-0 mağlup ayrılınca 2 galibiyet 4 beraberlik ve 1 yenilgi almış oldu. Yalçın, Antalyaspor yönetiminde ilk mağlubiyetini almış oldu.

Fenerbahçe deplasmanda yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Cengiz Ünder ve Michy Batshuayi'nin golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bu sezon deplasmanlarda başarılı bir grafik sergileyen Kanarya, bu akşamki müsabakada da hanesine 3 puan yazdırırken, dış sahada 11 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.

Fenerbahçe bu süreçte; Samsunspor, MKE Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Pendikspor, Beşiktaş, Kayserispor, İstanbulspor, Gaziantep FK, Başakşehir ve Antalyaspor’u mağlup ederken, Adana Demirspor ile berabere kaldı ve 34 puan topladı.


Deplasmanda en fazla puan toplayan takım konumunda yer alan Fenerbahçe, konuk olduğu karşılaşmalarda rakip fileleri 25 kez havalandırdı.


Süper Lig’de yenilmezlik serisini de 13 maça çıkaran sarı-lacivertliler, puanını 63'e yükseltirken, Antalyaspor ise 34 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler