Sergen Yalçın işaret etti! Ocakta veda edecekler

Ali Bozkurt
06.12.2025 - 11:43 | Son Güncellenme: 06.12.2025 - 11:45

Beşiktaş’ta devre arası operasyonu sürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporuyla David Jurasek ve Jonas Svensson’un ocak ayında takımdan ayrılmaları bekleniyor.

Sergen Yalçın işaret etti! Ocakta veda edecekler

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş’ta yaz döneminde başlayan kadro yapılanması devre arasında da devam edecek. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda iki futbolcuyla yolların ayrılması planlanıyor. Siyah-beyazlı yönetim, ocakta kadroyu yeniden şekillendirmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş’ta iki ayrılık kapıda

Beşiktaş, yaz transfer döneminde kadroda yaptığı geniş çaplı değişimi ocak ayında sürdürmeye hazırlanıyor. Yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporuna göre hareket edecek.

Yalçın kadroda düşünmüyor

Sabah’ın haberine göre Sergen Yalçın, David Jurasek ve Jonas Svensson’u kadroda düşünmüyor. İki oyuncunun da ocak ayında takımdan ayrılmaları bekleniyor. Teknik heyetin olumsuz rapor verdiği iki isim için görüşmelerin açılacağı aktarıldı.

Performansları

Bu sezon Beşiktaş’ta 10 maçta 720 dakika süre alan Jonas Svensson, 2 asistlik katkı yaptı. Çekyalı sol bek David Jurasek ise 15 maçta 950 dakika forma giydi ve skor üretmedi.

Senin için hazırladığımız haberler