Sergen Yalçın, Nuri Şahin'i eleştirdi! "Başarısı yok! Bu nasıl oluyor?

02.10.2024 - 21:09 | Son Güncellenme: 02.10.2024 - 21:25

Sergen Yalçın, Nuri Şahin için "Antalyaspor'da iki sene çalış, hiçbir başarın yok, sonra Dortmund'a hoca ol. Bu nasıl oluyor?" dedi. İşte detaylar...

Sergen Yalçın, Nuri Şahin'i eleştirdi! "Başarısı yok! Bu nasıl oluyor?

AJANSSPOR HABER

Eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, Kafa Sports YouTube kanalında gündeme dair eleştirilerde bulunurken Borussia Dortmund teknik direktörü Nuri Şahin'i eleştirdi.

"1 milyon Euro bile verdirmezdim"

Al Musrati ve Muci'nin kontratları hakkında yorum yapan Sergen Yalçın: "Musrati ve Muci'nin kontratları toplamı 40 milyon €'ya yakın. Ben olsam ikisine 1 milyon € verdirmezdim" dedi.

Balotelli transferini veto etmiş

Ahmet Nur Çebi'nin Balotelli ile anlaştıktan sonra transferi iptal ettiğini söyleyen Sergen Yalçın: "Mario Balotelli transferini anlatayım size. Murat Hoca ile tesiste oturuyoruz, televizyon izliyoruz. Bir baktım kırmızı bir yazı, 'Balotelli, Beşiktaş'ta'. Murat Hoca ile birbirimize baktık, hiçbir şeyden haberimiz yok. Twitter'dan, gazetelerden olayın altyapısını yaptılar. Beklenen telefon 10 dakika sonra geldi.

Ahmet Nur Çebi arıyor. 'Erdal Torunoğulları, Balotelli ile anlaşmış hocam' dedi. 'Bana sordunuz mu başkanım' dedim. 'Yok ama sen hayır demezsin diye biz oyuncuyla anlaştık. Alabilir miyiz' dedi. 'Tabii ki alabilirsin ama yanında bir de hoca alacaksın' dedim. 'Nasıl yani' dedi. 'E ben de görevi bırakacağım' dedim. Balotelli transferi 5 dakikada iptal oldu. Takımın patronu benim

Farioli paket oluyordu

Francesco Farioli paket oluyordu, Beşiktaş maçıyla kurtardı. Farioli'nin Ajax teknik direktörü olmasına ben inanamıyorum. Sırf İtalyan olduğu için adam teknik direktör oldu. Arkadan üç tane pas yapınca, 'Vay, büyük hoca, şöyle hoca' sözleri başladı. Nice'e gitti, oradan Ajax'a gitti. İnanamıyorum, dünya komedisi.

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin, Fatih Terim'i geride bıraktı!
Habere Git

Nuri Şahin'in Antalyaspor'da hiçbir başarısı yok

Dortmund'ta hoca olmak bu kadar kolay mı? Antalya'da iki sene çalış, hiçbir şey yapma, hiçbir başarın yok, sonra Dortmund'a hoca ol. Bu nasıl oluyor mesela? Bu basit bir şey mi sizce? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu? Ben Anadolu'da 10 sene çalıştım ve hepsinde de başarılı oldum. Sonra Beşiktaş'a geldiğimde bile benim için 'Tecrübesiz' dediler" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler