Sergen Yalçın, Ersin Destanoğlu'na önce kızdı sonra tebrik etti!

25.10.2021 - 22:12 | Son Güncellenme: 25.10.2021 - 23:07

Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray'ı 2-1 yenerken Sergen Yalçın bir pozisyonda kızıp tepki gösterdiği Ersin Destanoğlu'nu kurtardığı penaltı sonrası kutladı.

Sergen Yalçın, Ersin Destanoğlu'na önce kızdı sonra tebrik etti!

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Ligde yaşadığı puan kayıplarından sonra lider Trabzonspor'la arasındaki puan farkını korumak isteyen Beşiktaş için Galatasaray derbisi kritik önem taşıyordu.

 

Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon karşılaşmasında tribünleri maksimum düzeyde dolduran siyah beyazlıların derbiye ilgisi biraz daha alt düzeyde kaldı. Özellikle tribünün yukarı kesimlerindeki boşluklar dikkat çekti.

Ersin Destanoğlu'na önce kızdı

Karşılaşmanın kader oyuncularından olan Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu'nu Sergen Yalçın maç boyunca topu rastgele kullanmaması için uyardı. Topu taça attığı bir pozisyondan sonra Sergen Yalçın kalecisine kızdı.

Penaltıyı kurtardıktan sonra tebrik

Ersin Destanoğlu, karşılaşmanın son dakikalarında Galatasaray'ın Mostofa Mohammed ile penaltıyı kurtarınca Sergen Yalçın, büyük sevinç yaşadı. Yalçın, maç içinde kızdığı Ersin Destanoğlu'nu saha kenarından tebrik etti. Beşiktaşlı futbolcular maç bittikten sonra da kaleci Ersin'i kutlamaya devam etti.

Vida ile Josef arasında penaltı tartışması

Galatasaray'ın penaltı kazandığı pozisyonda topa elle müdahale eden Vida'ya, Josef de Souza tepki gösterdi. Brezilyalı oyuncu, Vida'yı iterek ceza alanının dışına çıkardı.

Sergen Yalçın maç bittikten sonra tribüne çağrıldı

Karşılaşma bittikten sonra soyunma odasına giden Sergen Yalçın, taraftarların yoğun isteği üzerine tekrar sahaya döndü. Taraftarları selamlayan Yalçın'a büyük sevgi gösterisinde bulunuldu.

Sezen Aksu'dan 'Şinanay' ile kutlama

Ayrıca maç sonu stat hoparlöründen Sezen Aksu'nun Şinanay şarkısı çalındı. Taraftarlar da kaleci Ersin Destanoğlu'nu üçlü için çağırdı.

Senin için hazırladığımız haberler