Sergen Yalçın patladı: "Ayıp ediyorlar"

15.07.2020 - 08:45 | Son Güncellenme: 15.07.2020 - 08:54

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'e Fenerbahçe derbisi öncesinde sahip çıktı. Caner ve Gökhan Gönül derbide sahada olacak mı? Yalçın, kararını verdi.

Sergen Yalçın patladı: "Ayıp ediyorlar"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 19 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maç öncesi Gökhan Gönül ve Caner Erkin'e sahip çıktı. Gökhan Gönül ve Caner Erkin, Beşiktaş'ta kalacak mı? Sergen Yalçın neler söyledi? Detaylar haberde...

Sergen Yalçın'dan Caner ve Gökhan patlaması

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta gündem Caner Erkin ve Gökhan Gönül oldu. Üçüncülük hedefinde hanesine önemli bir 3 puan yazdıran Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, eleştirilere patladı.

İki isme de sahip çıktı

Sergen Yalçın, üçüncülük iddiasını son 2 haftaya taşıyan ve derbi öncesi moral depolayan futbolcularını tek tek tebrik etti. Yalçın, eleştirilere hedef olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'e destek verdi.

"Gökhan ve Caner'e ayıp"

Skorer'in haberine göre; Sergen Yalçın, "Caner ve Gökhan’a çok eleştiri var. Performansları ortada. Bana göre onlara çok ayıp ediyorlar. Çünkü her ikisi de iyi profesyonel ve işlerini çok iyi yapıyorlar. Ne zaman görev alsalar ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışıyorlar" dedi. 

Derbide iki futbolcu da sahada

Öte yandan siyah-beyazlı takımın teknik patronu, sezon sonunda son bir kez masaya oturulacak iki futbolcuyu da Fenerbahçe derbisinde oynatmayı planlıyor. 

Caner Erkin bu sezon kaç maçta oynadı?

Bu sezon Beşiktaş'ta Caner Erkin 36 maçta 2894 dakika süre aldı ve 4 gol 10 asistlik performans ortaya koydu.

Gökhan Gönül kaç maçta forma giydi?

Beşiktaş'ta Gökhan Gönül bu sezon 30 maçta 2473 dakika görev aldı. Gönül, 3 gol atıp 3 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler