Beşiktaş'ta 5 futbolcu Başakşehir maçında yok! Pjanic kararı...

14.10.2021 - 13:11 | Son Güncellenme: 15.10.2021 - 00:20

Son dakika spor haberleri... Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Miralem Pjanic, Başakşehir maçında oynayacak mı? İşte Sergen Yalçın'ın kararı...

Beşiktaş'ta 5 futbolcu Başakşehir maçında yok! Pjanic kararı...

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta kadro belli oldu. Siyah-beyazlılarda sakatlığını atlatan Pjanic'in durumu da netlik kazandı. Detaylar haberde...

Başakşehir karşısında oynayamayacak

Siyah -beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, takımla birlikte düz koşulara başlayan Boşnak yıldızın Başakşehir maçında kadroya alınmamasına karar verdi. 

Sporting maçında sahada

Öte yandan, Pjanic'in Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Sporting Lizbon ile oynayağı maçta ise forma giymesi bekleniyor. 

Siyah-beyazlı takımda sakat ve hastalıktan dolayı Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyen Francisco Montero, Atiba Hutchinson, Cyle Larin, Rachid Ghezzal ve Welinton kamp kadrosuna dahil edildi. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Georges-Kevin N'Koudou, Mehmet Topal ve Kenan Karaman kamp kadrosunda bulunmuyor. Siyah-beyazlı ekipte Miralem Pjanic ve Fabrice N'Sakala da kadroda yer almadı.

Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir maçı kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton, Domagoj Vida, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Umut Meraş, Alex Teixeira.

Senin için hazırladığımız haberler