Beşiktaş Sergen Yalçın'ı TFF'ye bildirdi!

29.01.2020 - 17:44 | Son Güncellenme: 29.01.2020 - 17:44

Abdullah Avcı'nın sözleşmesini feshettiğine dair belgeleri Türkiye Futbol Federasyonu'na ulaştıran Beşiktaş,  TFF'ye belgelerini ulaştırdığı Sergen Yalçın ile  1.5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi.

AJANSSPOR-ÖZEL

Sergen Yalçın'ın resmen duyurulmasının gecikmesinde Abdullah Avcı ile yürütülen pazarlıklar etkili oldu.

Avcı, "İş bulana kadar maaşımı ödemeye devam edin" derken, Siyah beyazlı yönetim, "Bu sezon sonuna kadarki alacağını verelim, yolumuzu ayıralım" diyor.

Henüz bir uzlaşma sağlanamasa da kulüp sözleşmeyi feshetti. Taraflar ya aralarında anlaşacaklar ya da davalık olacaklar.

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'taki maaşı ne kadar?

3 yıllık sözleşmesi bulunan Avcı, Beşiktaş'tan yıllık 12 milyon lira alıyor. Görevine son verilen teknik adam bugüne kadar kulüpten sadece 500 bin lira alabildi.

Beşiktaş Sergen Yalçın'a sembolik ücret ödeyecek

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ı TFF'ye bildirdi. Yayınlanan belgeye göre genç teknik adamın sözleşmesi 2021'de sona eriyor. Limit sorunu olan Beşiktaş, bu sene Avcı'nın toplam 12 milyon lirasını ödese bile, Sergen Yalçın ile sembolik bir ücret ile anlaşıp, takımın başına getirebilir. 

Sergen Yalçın'ın sözleşmesi kaç yıllık?

Siyah beyazlı ekiple 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Sergen Yalçın'ın kontratı 31 Mayıs 2021'de sona erecek

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın için KAP açıklaması

"Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Ali Rıza Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Teknik Direktörümüz Ali Rıza Sergen Yalçın'a çalışmalarında başarılar dileriz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur"

Senin için hazırladığımız haberler