Sergen Yalçın: "Yeni gelecek oyuncular olacak, eksiklerimiz var"

10.08.2020 - 21:30 | Son Güncellenme: 10.08.2020 - 21:35

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah-beyazlıların yeni sezonda yaptığı ilk antrenman sonrasında konuştu. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın transfer konusu hakkında ne söyledi? PAOK eşleşmesi hakkında fikirleri neler? İşte detaylar...

Sergen Yalçın: "Yeni gelecek oyuncular olacak, eksiklerimiz var"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah-beyazlıların yeni sezon öncesinde yaptığı ilk antrenmanda açıklamalarda bulundu. PAOK eşleşmesini ve transfer durumunu değerlendiren Sergen Yalçın, "Gelecek yeni oyuncular olacak" dedi.

"Net bir şey söyleyemem"

Yeni sezon öncesi transfer hakkında konuşan Sergen Yalçın, "Ayrılan oyuncularımız oldu, bayağı bir oyuncu kaybettik. Kiralıktan gelen oyuncularımız oldu. Gelecek oyuncularımız olacak. Transferle ilgili net bir şey söyleyemem. Hızlandırılmış bir sezon başı olacak bizim için." dedi.

"Zor bir kura çektik"

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi PAOK'u da değerlendiren tecrübeli teknik adam, "2 hafta sonra oynayacağımız PAOK maçına en iyi şekilde hazırlanacağız. Zor bir kura çektik. Tek maç olması işi farklı yerlere götürüyor. Umarım iyi hazırlanıp turu geçeriz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler