Sergen Yalçın yine cumartesiyi işaret etti! 'Bakacağız kim şampiyon olur'

11.05.2021 - 23:04 | Son Güncellenme: 11.05.2021 - 23:14

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Karagümrük mağlubiyetinin ardından Bein Sports'a konuştu. Yalçın, şampiyonluk yarışı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Sergen Yalçın yine cumartesiyi işaret etti! 'Bakacağız kim şampiyon olur'

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 41. haftasında Karagümrük'e evinde 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından yaptığı açıklamada ''Ne olursa olsun, kim şampiyon olursa olsun biz mücadelemizi verdik. 9-10 tane maçta eksik oynadık. Oyuncumuz yok diye hiç ağlamadık. Kimseden de yardım istemedik. Bakacağız cumartesi kim şampiyon olur'' dedi.

'Futbol bu, böyle şeyler başımıza gelebiliyor'

Sahada verdikleri mücadelenin kendi oyunlarını yansıtmadığını aktaran Sergen Yalçın, ''Çok üzgünüz. Beklediğimiz oyun olmadı. Kazanmak isterdik, son maça daha rahat girmek isterdik ama futbol böyle bir oyun. Her an her şey başınıza gelebilir. Sahada daha iyi şeyler yapmak lazım. Kendi oyunumuzun çok uzağındaydık. Yapılan hatalar ve verdiğimiz görüntü bize yakışmadı. Enteresan bir maç günü oldu. 3 tane rakipten Galatasaray kazandı. Futbol bu, böyle şeyler başımıza gelebiliyor'' ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

 

'Ülke futbolunun neden gelişmediği çok açık'

Takımdaki eksiklere de değinen Yalçın, ''Aboubakar yok, Oğuzhan'ı da zannetmiyorum. Atiba ve Gökhan gelebilir. Bütün sezonla ilgili konuşulacak çok şey var. Hala hedefteyiz çok bir şey kaybetmedik. Sezon bitince daha net bir şekilde konuşuruz. Hakem arkadaşlarla ilgili, bu tip şeylerin yaşanmasına üzgünüz. Ülke futbolunun neden gelişmediği çok açık. Türkiye'de futbol çok gerilerde. Biz şampiyon olmak için her şeyi yapıyoruz, son maçta da savaşımızı vereceğiz. Kısmet olursa şampiyon oluruz'' şeklinde konuştu.

'Kim şampiyon olursa olsun biz mücadelemizi verdik'

Maç sonu yaşanan gerginliğe değinen Sergen Yalçın, Karagümrük 10 kişi oynarken yedikleri golün kendisini çok üzdüğünü söyledi:

 

''Böyle maçlarda gerginlik olabilir. Rakip mücadele ediyor, yan etkenler çok önemli değil. Rakip 10 kişiyken yediğimiz 2. gol bizi çok üzdü. Mevcut kadro bu. Ne olursa olsun, kim şampiyon olursa olsun biz mücadelemizi verdik. 9-10 tane maçta eksik oynadık. Oyuncumuz yok diye hiç ağlamadık. Kimseden de yardım istemedik''

''Bakacağız cumartesi kim şampiyon olur'

Şampiyonun belli olacağı gelecek hafta hakkında konuşan Sergen Yalçın, ''Bakacağız cumartesi kim şampiyon olur. Allah her şeyi insanın gönlüne göre versin'' diyerek sözlerini noktaladı.

 

Yalçın, daha önce de Hatayspor maçı öncesi yaptığı açıklamada da cumartesi gününü işaret etmiş, Beşiktaş o maçta Hatayspor'u 7-0 mağlup etmişti. 

 

 

Süper Lig'de son hafta öncesi puan durumu:

1- Beşiktaş 81 (Gelecek hafta Göztepe'nin konuğu olacak)

2- Galatasaray 81 (Gelecek hafta Yeni Malatya'yı konuk edecek)

3- Fenerbahçe 79 (Gelecek hafta Kayserispor'un konuğu olacak)

Senin için hazırladığımız haberler