Sergen Yalçın'a yurt dışından çılgın teklif

13.06.2022 - 12:56 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 13:05

Beşiktaş'taki 2 yıllık teknik direktörlük deneyiminde bir Süper Lig ve bir Türkiye Kupası şampiyonluğu kazanan Sergen Yalçın'a yurt dışından çılgın bir teklif geldi.

Sergen Yalçın'a yurt dışından çılgın teklif

Sergen Yalçın, 2020-2021 sezonunda Beşiktaş'a Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatarak futbolculuğunun ardından teknik direktör olarak da kulüp tarihine geçti. Ancak bir sonraki sezon hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçlar sebebiyle 9 Aralık'ta görevinden istifa etti.

Yurt dışından teklif var

Beşiktaş ile yollarını ayırmasından bu yana hiçbir takımda görev almayan Sergen Yalçın'a yurt dışından bir teklif geldiği ileri sürüldü.

Al-Nasr'dan yıllık 5 milyon Euroluk teklif

Sabah'ta yer alan habere göre; Görevden ayrıldıktan sonra uzun bir süre dinlenen 49 yaşındaki hocaya Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr talip oldu. Eski oyuncuları Vincent Aboubakar ve Anderson Talisca'nın da formasını giydiği ekipten teklif alan Yalçın'ın henüz net bir cevap vermediği öğrenildi. Suudi ekibinin Sergen Yalçın'a yıllık 5 milyon Euroluk bir teklif yaptığı bildirildi.

Süper Lig'de görev yapmak istiyor

Ekibiyle birlikte yeniden sahalara dönmek isteyen Sergen Yalçın'ın Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nasr'dan gelen yüksek ücretli teklife rağmen Türkiye'de çalışmak istediği iddia edildi. Yalçın'ın Arap takımına soğuk baktığı ve Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendireceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Bomba iddia! Jorge Jesus'un gözdesi Beşiktaş'a geliyor
Habere Git

Sergen Yalçın'a daha önce Hatayspor ve Fatih Karagümrük'ün de ilgi gösterdiği ifade edildi. Bazı Galatasaray taraftarları sosyal medyada Sergen Yalçın'ın takımın başına getirilmesini istemişti. 

Senin için hazırladığımız haberler