Sergen Yalçın’a yeni sözleşme!

31.01.2021 - 17:28 | Son Güncellenme: 31.01.2021 - 17:34

Beşiktaş haberleri… Beşiktaş yönetimi, alınan başarılı sonuçlardan ve oynanan iyi futboldan ötürü Sergen Yalçın’a yeni bir sözleşme teklifi hazırlıyor. Peki Beşiktaş, Sergen Yalçın’a kaç yıllık sözleşme teklif edecek? Detaylar haberimizde…

Sergen Yalçın’a yeni sözleşme!

Milliyet’in haberine göre, takımı liderliğe taşıyan ve büyük maçlardan başarılı sonuçlar alan Sergen Yalçın için 5 yıllık sözleşme teklifi hazırlanıyor.

Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı ardı ardına mağlup eden Yalçın, büyük maçları kaybetmeme alışkanlığını sürdürüyor.

Tecrübeli teknik adamın bu başarıları yönetimi ve Başkan Ahmet Nur Çebi’yi, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sergen Yalçın'la devam etme kararına ikna etti. Teklif edilecek sözleşmenin ise en az 5 yıllık olması düşünülüyor.

Geçtiğimiz sezon, “Yeni sözleşme en çok Sergen Yalçın'a yakışır. Ben istikrardan yanayım, kendisine de güveniyorum” ifadelerini kullanan Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'la sadece sözleşme yenilemeyecek, deneyimli hocanın yetkileri de genişleyecek.

Göreve geldiği dönemde alacağı maaşı konuşmayan, tazminat bile istemeyen Sergen Hoca, takımın yapılanmasında tek yetkili olacak.

48 yaşındaki teknik adam, bir süre önce Erdal Torunoğulları'nın bıraktığı Futbol A.Ş. Başkanlığı görevini farklı bir rütbeyle üstlenmiş olacak.

Senin için hazırladığımız haberler