Sergen Yalçın'dan ağır eleştiri: "Ben de Real Madrid'de oynasam..."

Cem Ergün
15.07.2024 - 21:00 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 21:10

EURO 2024'teki tahminleri ve yorumları ile dikkatleri üzerinde toplayan Sergen Yalçın, "Ben de Real Madrid de oynasam" çıkışıyla yıldız ismi ağır eleştirdi.

Sergen Yalçın'dan ağır eleştiri: "Ben de Real Madrid'de oynasam..."

AJANSSPOR HABER

Eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, KAFA Sports Youtube kanalında konuştu. Yalçın, Real Madrid'in formasını giyen yıldızı sert sözlerle eleştirdi. İşte Sergen Yalçın'ın sözleri...

"Bence yıldız değil"

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası finali sonrası görüşlerini belirten Sergen Yalçın, İngiltere Milli Takımı'nın yıldızı Jude Bellingham'ı eleştirdi. Sergen Yalçın, "Jude Bellingham yıldız değil bence" yorumunda bulundu. Yalçın, Buna ek olarak Real Madrid formasını terleten Bellingham'ın başarısını yeterli bulmadığını ve daha zorlu takımlarda kendini kanıtlaması gerektiğini de belirtti.

"Real Madrid'de ben de oynasam..."

Bellingham'ın La Liga'da yılın oyuncusu seçildiğinin kendisine hatırlatılması üzerine Yalçın, ''Nerede oynuyor? Real Madrid. Osasuna’da yapsın bunları görelim. Real Madrid’de ben de oynasam o kadar gol atarım. Yıldız oyuncu maçı tek başına çevirebilendir. Bellingham, hangi maçı çevirdi?'' dedi. 

103 milyon Euro'ya transfer oldu

21 yaşındaki genç yıldız Jude Bellingham, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Borussia Dortmund'dan, Real Madrid'e 1-3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

23 kez ağları havalandırdı

Bellingham, Real Madrid formasıyla  42 maçta forma giyerken 23 kez ağları havalandırdı ve 13 asist yapmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler