Sergen Yalçın'dan eski hocası hakkında olay sözler: "Nefret ediyorum ondan"

17.10.2024 - 12:45 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 12:58

Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran teknik direktör Sergen Yalçın, futbolculuğu döneminde hocalığını yapan isim için olay ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Sergen Yalçın'dan eski hocası hakkında olay sözler: "Nefret ediyorum ondan"

Süper Lig ekibi Antalyaspor ile yollarını ayırmasının ardından takım çalıştırmayan teknik direktör Sergen Yalçın Kafa Sports youtube kanalında çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Futbolculuk dönemimde ne zaman istersem oynuyordum"

Futbolculuk yıllarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, "Benim futbolculuk dönemimde ne zaman istersem oynuyordum. Bazen canım oynamak istemiyordu kulübede oturuyordum. Ona ben karar veriyordum zaten, hoca karar vermiyordu." dedi.

"Tigana'dan nefret ediyorum"

Beşiktaş'ta oynadığı dönemde teknik direktörlüğünü yapan Fransız çalıştırıcı Jean Tigana hakkında da çarpıcı ifadeler kullanan Yalçın, "Jean Tigana Beşiktaş'a geldi. Sürekli ağzında kürdan. Çok egolu bir karakter. Küstah bir adam. Sürekli odasına çağırıp benimle konuşmak istiyor. 'Sen benden çok yetenekli bir futbolcusun ama ben Platini'nin arkasında oynuyordum' dedi. 'Hocam, ben Platini'yi çok izledim ama seni hiç arkasında görmedim. Ne zaman vardın sen' falan dedim. Adama uyuzum ya, bozmanın peşindeyim. Tigana'dan nefret ediyorum ben, bir tane seven oyuncu yoktur." şeklinde konuştu.

Tigana, Beşiktaş'ta 3 kupa kazandı

2005-2007 yılları arasında Beşiktaş teknik direktörü olarak görev yapan Jean Tigana, takımın başında sahaya çıktığı 82 maçta 45 galibiyet, 17 beraberlik ve 23 yenilgi aldı. Tigana, siyah beyazlı takımda iki Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler