Sergen Yalçın Fenerbahçe İle Görüştü Mü? Açıkladı!

Ali Bozkurt
13.06.2023 - 17:12 | Son Güncellenme: 13.06.2023 - 18:19

Süper Lig ekibi Fenerbahçe teknik direktör Jorge Jesus'un yerini doldurmak için arayışa girerken gündeme gelen Sergen Yalçın konu hakkında açıklama yaptı. Detaylar...

Sergen Yalçın Fenerbahçe İle Görüştü Mü? Açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Jorge Jesus'un Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından yaptığı açıklamalardan sonra  Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer aldığı ileri sürülen Sergen Yalçın açıklama yaptı.

Jorge Jesus'tan taraftara teşekkür 

Taraftarlarımıza da aynı şekilde teşekkür etmek istiyorum. Her maçta bana sevgi gösterdiler. Bu şekilde konuşuyorum çünkü bu bir veda. Bugünden itibaren Fenerbahçe'nin teknik direktör değilim. Bunu başkanımıza birkaç hafta önce söylemiştim. Yeni bir arayış içine girebilmesi için kendisine bilgi vermiştim."

Fenerbahçe ayrılığı duyurdu

Fenerbahçe Kulübü de yaptığı açıklama ile deneyimli teknik adama veda etti. Yapılan açıklamada "Çok uzun ve yoğun bir sezonu geride bıraktık. Dünya Kupası ve ülke olarak yaşadığımız büyük deprem afeti nedeniyle lige iki defa ara verilmek zorunda kalındı. Tüm bu dinamiklerin hâkim olduğu 2022-23 Süper Lig Sezonunda, Futbol Takımımız toplam 52 maçta 35 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek toplamda 2,21 puan ortalamasına ulaştı.Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi’nde sezonu Avrupa Şampiyonluğu ile tamamlayan Sevilla’ya son 16 turunda elendi.

İlgini Çekebilir
Montella Fenerbahçe ile anlaştı mı? Sancak cevapladı
Habere Git

'Jorge Jesus’un sözleşmesi sona ermiş ve kendisi ile yollarımız ayrılmıştır'

İki kulvarda da son adıma kadar hedeflerine yürüyen Takımımız, Ziraat Türkiye Kupasını müzemize getirdi. Bugün itibariyle 2022-23 Futbol Sezonunda Takımımızın Teknik Direktörlüğünü üstlenen Jorge Jesus’un sözleşmesi sona ermiş ve kendisi ile yollarımız ayrılmıştır. Sayın Jorge Jesus’a bugüne dek ortaya koyduğu tüm emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz. Teşekkürler Jorge Jesus" ifadeleri yer aldı.

Vincenzo Montella ile masaya oturduğu vurgulandı

Jorge Jesus ayrılığının ardından teknik direktör arayışlarına hız verdi. Başkan Ali Koç'un Adana Demirspor'la sözleşmesi sona eren Vincenzo Montella ile masaya oturduğu vurgulandı. İtalyan teknik adamla büyük ölçüde anlaşma sağlandığı ileri sürüldü.

Sergen Yalçın : Teklif gelmesi durumunda, oturur konuşuruz

Alternatifler arasında Sergen Yalçın da yer alıyor. Beşiktaş'ı 2020-21 sezonunda hem Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın, Sports Digitale'e açıklamada bulundu. Tecrübeli teknik adam, yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'den kimse beni aramadı. Teklif gelmesi durumunda, oturur konuşuruz" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Tümer Metin'den flaş yorum! Sergen Yalçın Fenerbahçe'nin başına gelirse...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler