Sergen Yalçın'dan futbolcularına Ajax uyarısı!

27.09.2021 - 08:42 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 23:35

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'nde yarın Ajax ile oynayacakları maç öncesinde oyuncularını uyardı. İşte Sergen Yalçın'ın sözleri...

Sergen Yalçın'dan futbolcularına Ajax uyarısı!

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig'de son hafta Altay'a 2-1 kaybeden Beşiktaş'ta gözler Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Ajax maçına çevrildi. Siyah-beyazlıların teknik patronu Sergen Yalçın, deplasmanda oynanacak Devler Ligi maçı öncesinde oyuncularıyla konuşma yaptı. Detaylar haberde...

Sergen Yalçın'dan oyuncularına uyarı

Amsterdam'a bütün as oyuncularından yoksun giden ve belki de tarihinde ilk kez bu kadar sakat veren siyah-beyazlılarda ilk 11 için oyuncu bulunamazken, teknik direktör Sergen Yalçın'dan uyarılar geldi.

"Kaybetsek bile savaşmanızı istiyorum"

Yalçın, grubun şu anki performansla en iyi takımına karşı oynayacaklarını söyleyerek, "Ajax her maç bol gol atıyor. Ofansif bir takım. Bu durumda işimiz çok zor. Ama sizden kaybetsek dahi savaşmanızı istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Ajax - Beşiktaş maçı öncesi takımların durumu 

Geçen sezonu çifte kupayla kapatan ve bu sezon Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek takım olan Beşiktaş, C Grubu'ndaki ilk maçında Borussia Dortmund'a 2-1 kaybetmişti. Yarın (28 Eylül Salı) saat 19:45'te oynanacak maç öncesinde Ajax'ın ise 3 puanı bulunuyor. Hollanda ekibi ise ilk maçta Sporting Lizbon'u deplasmanda 5-1 yenmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler