Sergen Yalçın’dan takıma mesaj: Bazı oyuncularımız...

16.04.2021 - 21:44 | Son Güncellenme: 16.04.2021 - 22:02

Süper Lig’de Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından hem kendi performanslarını hem de hakemleri eleştirdi. İşte detaylar…

Sergen Yalçın’dan takıma mesaj: Bazı oyuncularımız...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Süper Lig’de Ankaragücü karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın maç sonu yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı.

'Beklentimin çok altında kaldık'

Yalçın, “Bugün kendi sahamızda kesin galibiyet hedefliyorduk. İçerideki maçlarda fire vermek istemiyoruz. 2-0’dan sonra takımın verdiği tepki ve mücadele beklenenin çok altında. Bazı oyuncularımızın performansı çok aşağıda” diye konuştu.

'Kazanacak oyunu oynamadık'

Kötü bir sonuç aldıklarını dile getiren Beşiktaş’ın çalıştırıcısı şöyle devam etti: “Futbolda bu tür oyunlar var. Oyuna baktığımız zaman çok da kazanacak bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum. 2 golü kendi kalelerine attılar.”

'Atılacak oyuncuyu yine onlar çıkardı'

Bununla birlikte hakemlere değinen Sergen Yalçın, “Her şeye rağmen rakip takımdan 2 oyuncu kırmızı kart görmeliydi. Halis Özkahya bunları es geçti. Kasımpaşa maçında olduğu gibi atılması gereken oyuncuyu oyundan çıkarttılar” ifadelerini kullandı.

Oğuzhan ve Aboubakar'ın durumları

Yalçın sakat futbolcular hakkında ise, “Oğuzhan'ın durumu yarın netleşir. Aboubakar henüz antrenmanlara katılmadı. Yarın belki başlar. Salı günü kendisiyle konuşup değerlendireceğiz. Oraya çok sığınmak istemiyoruz, arkadaşlar sezon başından beri gerekeni yapıyorlar sahada” açıklamasında bulundu..

Sergen Yalçın: Bu oyunla olmaz

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın basın toplantısında da "Bu oyun olmaz, bu oyun bizim oynadığımız oyun değil. Hatalarımızı düzeltmek zorundayız yoksa kalan 7 haftada büyük sıkıntı yaşarız" diyerek memnuniyetsizliğini ifade etti. 

Senin için hazırladığımız haberler