Sergen Yalçın'dan ilginç açıklama: "Şapkamızı önümüze koyacağız"

İsa Kethüda
12.02.2024 - 23:02 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 23:10

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Samsunspor maçını kaybetmelerine rağmen puan cetvelindeki yerlerinin kötü olmadığını söyledi. İşte detaylar.

Sergen Yalçın'dan ilginç açıklama: "Şapkamızı önümüze koyacağız"

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Yılport Samsunpor'a 2-0 yenilen Bitexen Antalyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, "Bizim açımızdan kaybedilmiş bir müsabaka, doğal olarak tabii ki oyunu değerlendireceğiz." dedi.

"Ben takımımın mücadelesinden memnunum"

Yalçın, "Çok yorgunluğun etkisi olduğunu düşünmüyorum. 4-5 oyuncu farklı başladık bugün oyuna ama iyi bir mücadele oldu. Ben takımımın mücadelesinden memnunum. Çocuklar, çok mücadele ettiler. Küçük ayrıntılar skoru belirledi aslında. Bizim, milimetrik ofsayt sayılmayan golümüz, onların yine milimetrik biz ofsayt gibi gördük ama çizgi daha doğru görür bence. Onların milimetrik ofsayt olmayan golü oyunun skorunu belirledi. Yoksa biz oyun olarak çok daha verimli, oyunun kontrolü de bizde ama dediğim gibi son vuruşlarda, üçüncü bölgede, üretkenlikte çok büyük sıkıntı yaşıyoruz.

"Sorunu bir türlü çözemiyoruz"

Bunu daha önceki maçlarda da yaşadık. Sorunu bir türlü çözemiyoruz, üçüncü bölgeye geçerken sıkıntı yaşıyoruz. Böyle maçlar olacak futbolda aslında. Samsunspor'u da tebrik ediyorum onlarda sıkıntılı durumdalardı, stresi yüksek bir maçtı ama biz oyundan ve mücadeleden memnunuz. Skordan memnun değiliz ama dediğim gibi bundan sonraki maçlara bakacağız" dedi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da transfer bitmedi! Sezon sonu için prensipte anlaşma tamam...
Habere Git

"Kazanabilirdik"

Yalçın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Futbolcuların mücadelesinden, iyi niyetlerinden gayet memnun olduklarını belirten Yalçın, "Özellikle oyunun tamamında iyiydik. İşte milimetrik sayılmayan golümüz, ofsayttan rakibin attığı gol oyunun dengesini bozdu. Biz de öne geçebilirdik, kazanabilirdik aslında ama böyle müsabakalar kolay değil. Samsun deplasmanı zor bir deplasman, onlar da iyi mücadele ettiler. 

"Şapkamızı önümüze koyacağız"

Onların da kazanmaya ihtiyaçları vardı. Tebrik ediyorum. Bizim açımızdan kaybedilmiş bir müsabaka, doğal olarak tabii ki oyunu değerlendireceğiz. Şapkamızı önümüze koyacağız. Neleri yanlış yaptık, neleri düzeltebiliriz, neleri doğru yapabiliriz? Onların kritiğini hafta içi oyuncularla beraber yapacağız. Şu an tabii ki kaybettiğimiz için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

"Küme düşme barajının üstüne çıkmak istiyoruz"

Yalçın, takımın puan cetvelindeki yerinin kötü olmadığına işaret ederek, "Öncelikle onu söyleyeyim. Bir an evvel küme düşme barajının üstüne çıkmak istiyoruz. Antalyaspor olarak bundan sonraki haftaya odaklanacağız." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
TFF'den zemin operasyonu! 5 kulübün zeminleri incelemeye alındı!
Habere Git

Van de Streek: "Bugün maç bizim için hayal kırıklığıydı"

Akdeniz ekibinde futbolculardan Naldo ve Sander Van de Streek de açıklamalarda bulundu. İşte iki oyuncunun açıklamaları...

Van de Streek: "Maçı kaybettiğimiz için üzgünüm. Bugün maç bizim için hayal kırıklığıydı. Birinci yarı kafa kafaya gittiğini düşünüyorum maçın. Özellikle ikinci topları alan takımlar maç içerisinde daha fazla pozisyon buldular. İlk yarı da bir gol attık ama maalesef VAR'dan iptal oldu ve oyuna devam ettik ataklar yaptık. İkinci yarı özellikle 1-0 geriye düştükten sonra oyunu lehimize çevirmeye çalıştık ama maalesef 2-0 oldu. Dediğim gibi hayal kırıklığı benim için bu maç. Özellikle de kendim için çünkü uzun zaman sonra ilk 11'de oynama fırsatı bulduğum bir maçta bu şekil kaybetmek benim için üzücü."

Naldo: "Üzüntülüyüz"

Naldo: "3 günde bir maç oynamak çok zor.  Ama bizim elimizden bir şey gelmiyor çünkü bu şekilde planlanmış karar vericiler tarafından. 3-4 günde bir maç oynuyoruz ve bu planlama içerisinde bizde elimizden gelen en iyi sonuçları almaya çalışıyoruz. Bugün maça gelirsek, zor ve karışık bir maçtı diyebiliriz. Rakibimizin baskıyı iyi yaptığını söyleyebilirim. İyi bir baskı yapan rakibe karşı oynadık ve bizi zaman zaman zorladılar bu baskılarıyla. Oyun içinde belki de milimetrik ofsayt pozisyonundan dolayı attığımız gol sayılmadı. İkinci yarıda ise yediğimiz gollerle maçı çeviremedik. Üzüntülüyüz, kazanarak devam etmek istiyorduk. Ama elimizden bu maç için de fazla bir şey gelmiyor. Hafta içinde olabildiğince dinlenmeye çalışacağız. Önümüzde yine zorlu bir maç olacak, evimizde iyi bir takıma oynayacağız alt sıralarda olsalarda. Evimizdeki maçı kazanıp taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz, galibiyet vermek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler