Sergen Yalçın'dan itiraf: Her sene şampiyon olunacak diye bir şey yok!

24.11.2021 - 20:29 | Son Güncellenme: 24.11.2021 - 23:07

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax maçı öncesi flaş bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Sergen Yalçın'dan itiraf: Her sene şampiyon olunacak diye bir şey yok!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de 3 maçtır kaybeden, Şampiyonlar Ligi'nde de puanla tanışamayan Beşiktaş, Ajax karşısına üzerindeki kara bulutları dağıtma amacıyla çıktı. Ancak teknik direktör Sergen Yalçın'ın maç öncesi yaptığı açıklama dikkat çekti.

'Şampiyonlar Ligi'ni iyi bir şekilde bitirelim'

Yayıncı kuruluş Exxen'e konuşan siyah-beyazlı çalıştırıcı, "Öncelikle Şampiyonlar Ligi’nde son 2 maçı iyi bir şekilde kapatmak istiyoruz. Bugün Ajax karşısında iyi bir oyunla, iyi bir sonuç almak istiyoruz. Tabii ki pozisyona girmek, gol atmak istiyoruz" dedi. 

Sergen Yalçın: Düşüşteyiz ve farkındayız

Yalçın ardından şu ifadeleri kullandı: "Ama bazen işler istediğiniz gibi olmuyor. Bu sene çok istediğimiz performansları sergileyemedik. Futbolda bu tarz inişler çıkışlar var. Her sene şampiyonluk olunacak diye bir şey yok. Düşüşteyiz, bunun farkındayız."

Beşiktaş camiasına çıkış sözü

İçinde bulundukları durumdan çıkmak için çalıştıklarını da vurgulayan Sergen Yalçın, "Oyuncularla konuşuyoruz, gruplar halinde toplantılar da yapıyoruz. Camiamız merak etmesin bundan sonra futbolcularımız yukarıya doğru çıkacak" yorumunda bulundu. 

'Bu oyunun sorumluluğunu almam' demişti

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'de son oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri Alanyaspor maçının ardından yaptığı, "Bu sonucun sorumluluğunu alıyorum ama bu isteksiz, kabullenmiş futbolun sorumluluğunu asla almıyorum" açıklamasıyla da çok konuşulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler