Sergen Yalçın'dan Karius yorumu: "Utku ve Ersin..."

23.04.2020 - 09:37 | Son Güncellenme: 23.04.2020 - 09:40

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, kulüple ihtilaf yaşayan ve FIFA'ya başvuran Loris Karius ile ilgili fikrini yönetime iletti. Sergen Yalçın, genç kaleciler için ne düşünüyor? Ligler oynanırsa kalan maçlarda kim oynayacak? İşte yanıtı...

Sergen Yalçın'dan Karius yorumu: "Utku ve Ersin..."

Beşiktaş forması giyen Loris Karius'un alacakları için FIFA'ya başvurduğu ve uzlaşmaz bir tavır ortaya koyduğu gündeme geldi. Beşiktaş yöneticileri, "Karius artık bizim değil, Liverpool’un sorunu” yorumunu yaptı. Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın'dan da Karius konusunda bir açıklama geldi.

Karius, 2 ayın da maaşını istedi

Serbest kalmak için FIFA’ya başvuran Karius alacağı olan 1 milyon euronun beş eşit taksitle ödenmesi teklifini kabul etmezken Nisan ve Mayıs aylarının maaşlarını da istemişti.

Sergen Yalçın'dan Karius sözleri

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre teknik direktör Sergen Yalçın, Karius konusunda bir yorumda bulundu.

Sergen Yalçın: "Utku ve Ersin'e şans veririm"

Yalçın, "Maddi şartlar ortada. Size mali anlamda sıkıntı yaratıyor ve kulüp zor durumda kalıyorsa ben kalan haftalarda Utku ve Ersin’e şans veririm. Yönetimin kararı önemli. Hiç sorun değil. Bizim için öncelikle kulüp menfaatleri önemli" diye konuştu. 

Karius'un Türkiye temsilcisi Ajansspor'a konuşmuştu

Karius'un Türkiye temsilcisi Tan Kesler, Ajansspor'a yaptığı açıklamada, "Şu anda bize, oyuncumuza ve Beşiktaş Kulübü'ne ulaşan fesih bildirimi yok" demişti. 

Liverpool'un kapıları Karius'a kapalı

Öte yandan Loris Karius'a Liverpool'un da kapıları kapalı.Jürgen Klopp'un planları arasında yer almayan Karius ile ilgili taraftarlar da yakın zaamnda olumsuz yorumlar yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler