Sergen Yalçın'dan Montella'ya ağır sözler: "Aynı klasmanda değiliz!"

Arif Can Yıldız
23.06.2024 - 17:30 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 18:45

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin Portekiz’e 3-0 mağlup olarak sahadan ayrılmasının ardından Sergen Yalçın, teknik direktör Montella’yı topa tuttu.

Sergen Yalçın'dan Montella'ya ağır sözler: "Aynı klasmanda değiliz!"

AJANSSPOR HABER

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2024'ün ilk mağlubiyetini aldı. Grubun ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden milliler ikinci maçta Portekiz’e 3-0 mağlup oldu. Maçtan hemen sonra ise teknik direktör Sergen Yalçın, Kafa Sports’ta açıklamalarda bulundu. İşte Yalçın'ın maç yorumu ve detaylar...

“Çok anlamsız geldi” 

Kerem’in Türkiye adına sahadaki en iyi oyunculardan biri olduğunu söyleyen Sergen Yalçın: “ Ferdi ile Kerem iyi anlaştı ikisinin uyumu iyiydi. İlk golü Kerem ile biz kaçırdık. Kerem’in oyundan çıkmasına anlam veremedim. Kerem değişikliği çok anlamsız geldi bana. ‘Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir’ diye bir laf bizde. Gürcistan maçının ardından konuştuk bunları. O maçtan sonra girdiğimiz bayram havasının doğur olmadığını söyledik. Montella ve ekibinin çok ciddi çalışması gerektiğini söyledik” ifadelerini kullandı.

"Montella ile heba etmeyin"

Çok iyi bir jenerasyon yakaladığımızı dile getiren teknik direktör: “Bu jenerasyon çok iyi bir jenerasyon. Montella ile heba etmeyin bu çocukları. Yazık olur bu çocuklara. Bu da benim şahsi fikrim. Kim nereye çekerse çeksin, ne derse desin fark etmez.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın “Ben herkesi eleştiririm” dedi Kvaratskhelia’yı tanımadı
Habere Git

İtalya’nın göremediğini biz nasıl gördük?

İtalya Federasyonunun veya İtalya takımlarının göremediği geleceği parlağı biz nasıl gördük? Kim gördü, nerede gördü mesela? Ben bunun sebeplerini çok merak ediyorum. Montella'nın Adana Demirspor'da dördüncü olması, burası için yeterli görülüp, başarı diye adlandırılıyorsa, herhalde bizim bu kadar başarımız daha da adlandırılabilir diye düşünüyorum.

Kluivert de gelsin

'Geleceği parlak bir hoca aldık, Adana Demirspor'da çok başarılı oldu' gibi söylemler çok mantıklı değil bunlar. O zaman diğer dönemde de Kluivert'ı alsınlar. Onun da geleceği parlak.

Aynı klasmanda bile değiliz

Bugün A Milli Takım'ın hocası ben olsaydım ve 3-0 kaybetseydik neler olurdu? Hadi oradan konuşalım. Bana yapılacak tepkiyi neden Montella'ya göstermiyorsun? Ama şuradan bakmak lazım; Montella benim rakibim değil. O yüzden çok öyle söylemezler. Montella ile aynı klasmanda değiliz. Hiçbir başarısı olmayan bir teknik direktör” şeklinde konuştu.

"Arda Güler oyuna neden girdi anlamadım"

Montella'nın değişikliklerine anlam veremeyen Sergen Yalçın: "3-0 mağlup olduğumuz bir maçta 70’te Arda’yı oyuna sokuyorsun. Amaç ne? İsmail Yüksek'i neden sokuyorsun? 60’da bitti maç zaten. Maçı mı çevireceksin?" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler