Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'e ağır sözler! "Ağzına sokarım lafı!"

24.10.2024 - 18:05 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 18:15

Son olarak Süper Lig ekibi Antalyaspor'da çalışan Sergen Yalçın, Borussia Dortmund teknik direktörü Nuri Şahin'e ağır söylemlerde bulundu! İşte detaylar...

Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'e ağır sözler! "Ağzına sokarım lafı!"

AJANSSPOR HABER

Kafa Sports'ta yorumculuk yapan Sergen Yalçın, geride bıraktığımız günlerde söylemlerine cevap veren Borussia Dortmund teknik direktörü Nuri Şahin'e tekrardan kaşılık verdi.

"Bende apoletler var sen de ne var?"

Yorumculuk yapan Sergen Yalçın, "Nuri Şahin'in böyle cevaplar vermesi çok saçma. Nuri kardeşim, bende apoletler var, sende ne var? Nerede bir başarın var?"

Aynı seviyede değiliz

Böyle kalırsın, ağzına sokarım lafı. Önce başarılı olsunlar, kupalar kazansınlar, ondan sonra karşılıklı konuşalım. Aynı seviyede değiliz. Reyting için Nuri Şahin'e niye sallayayım? Nuri'nin ne reytingi var? Şu an senin antrenörlük seviyen benimle ilgili konuşacak noktada değil" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Tartışmanın başlangıcı olan konuşmada son olarak Antalyaspor'da çalışmış olan Sergen Yalçın, "Borussia Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı? Antalyaspor'da iki sene çalış, hiçbir başarın yok, sonra Dortmund'da hoca ol. Bu nasıl oluyor mesela? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu?" şeklinde konuşmuştu.

Nuri Şahin'in cevabı

Bu söylemlere Maçkolik'e verdiği özel röportajda karşılık veren Nuri Şahin, " Bana yakışmaz bu konulara çok girmek. Bir yandan çok güldüm çünkü zaten o yüzden yapılan bir şey. Reyting olsun diye yapılan bir şey.

Benim hayat felsefeme, benim değerlerime çok yanlış bir şey. Hiçbir zaman ben çıkıp bir hocayı veya bir oyuncuyu eleştirmem. Farioli hakkında da konuşmuş. Ben mesela buna cesaret edemem, etmem. Çünkü adamın yaptıkları ortada. O yüzden o konuya çok değinmemekle beraber, Dortmund gibi büyük bir kulübün beni hangi kriterlerle hoca yaptığını öğrenmek istiyorlarsa burada bir sürü departman var, onlarla görüşebilirler. Hiçbir sıkıntı yok" ifadelerine yer vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler