Sergen Yalçın, beyaz sayfa istedi!

24.10.2020 - 08:55 | Son Güncellenme: 24.10.2020 - 08:58

Son dakika haberleri... Süper Lig'e istediği gibi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, milli takım arası ve bay geçme haftasıyla beraber uzun bir süredir maç yapmayan futbolcularıyla özel bir görüşme yaptı. Sergen Yalçın; ayrılıklar, maaş indirimleri ve kadro dışı gibi konularda oyuncularıyla özel olarak görüştü ve üst üste galibiyet vurgusu yaptı. İşte detaylar...

Sergen Yalçın, beyaz sayfa istedi!

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, Süper Lig'e istediği gibi giriş yapamadı.

Kötü başlangıç

Ligde 4 maçta yalnızca 1 galibiyet alan siyah-beyazlılar, 1 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. Sadece ligin ilk haftasında oynadığı zorlu Trabzonspor maçını 3-1 kazanan Kara Kartal, daha sonrasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Konyaspor'a 4-1, Gençlerbirliği'ne ise 1-0 mağlup olmuştu.

22 günlük ara

Lig'de son maçına 4 Ekim tarihinde Gençlerbirliği karşısında çıkan Beşiktaş, önce milli ara sonra da bay haftası derken, 26 Ekim tarihinde Denizlispor ile oynayacağı maça kadar 22 günlük bir ara vermiş olacak.

Sergen oyuncuları topladı

Skorer'in haberine göre Denizlispor maçı öncesinde teknik direktör Sergen Yalçın oyuncularıyla özel bir görüşme yaptı.

Üst üste galibiyet vurgusu

Geçmiş dönemdeki olumsuzlukları unutup önlerine bakmak istediklerini oyuncularıyla konuşan Sergen Yalçın, “Beklenmedik puanlar kaybettik. Telafisi ancak üst üste galibiyetle olur. Geçmişe değil önümüze bakma zamanı.” ifadelerini de kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler