Sergen Yalçın'dan oyuncularına derbi uyarısı!

06.03.2020 - 11:25 | Son Güncellenme: 06.03.2020 - 08:49

Ankaragücü ile sahasında karşılaşacak Beşiktaş 3 puan istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, Galatasaray derbisi için ne dedi? Futbolcularına hangi uyarıları yaptı, neyi vurguladı? Beşiktaş - Ankaragücü maçı saat kaçta başlayacak? Sergen Yalçın'ın planı. Beşiktaş'tan son gelişmeler...

Sergen Yalçın'dan oyuncularına derbi uyarısı!

Beşiktaş’ta gözler Süper Lig’in 25.haftasında oynanacak Ankaragücü maçına çevrildi. Siyah-beyazlılar bu maçta 3 puan hesapları yapıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, futbolcularına maç öncesinde uyarılarda bulundu. Sergen Yalçın, oyuncularına ne söyledi? Hangi uyarıları yaptı? İşte detaylar…

Beşiktaş, Ankaragücü maçında 3 puan istiyor

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisine düşen Beşiktaş, Ankaragücü maçını kazanmayı amaçlıyor.

Sergen Yalçın’dan galibiyet serisi vurgusu

Maç öncesi teknik direktör Sergen Yalçın futbolcularıyla toplantı yaptı. Yalçın, artık galibiyet serisi yakalamak zorunda olduklarını ifade etti.

Ankaragücü maçına odaklanmalarını istedi

Bir sonraki hafta oynanacak Galatasaray derbisini düşünmemelerini oyuncularından isteyen Yalçın takımına güveniyor.

Sergen Yalçın: ”Ankaragücü’nü yenelim, sonra derbiyi düşünelim”

Yalçın, ”En önemli maç önümüzdeki maçımızdır. Ankaragücü maçını kazanalım, ondan sonra Galatasaray derbisini düşünürüz. Gol yollarında da etkili olmanızı bekliyorum. Galibiyet serisi yakalamalıyız” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş - Ankaragücü maçı saat kaçta?

Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki maç bu akşam saat 20:00’de oynanacak. Vodafone Park Stadı’nda oynanacak maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler