Sergen Yalçın'dan takımına rest: Bu yenilginin sorumluluğunu almıyorum!

20.11.2021 - 21:29 | Son Güncellenme: 21.11.2021 - 09:34

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor yenilgisinin faturasını futbolcularına çıkararak çok sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Sergen Yalçın'dan takımına rest: Bu yenilginin sorumluluğunu almıyorum!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de üst üste 3. yenilgisini alan Beşiktaş'ta kazan kaynıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, 2-0'lı Alanyaspor mağlubiyetinin ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı çalıştırıcı, "Artık buraya gelip basına konuşmak zor gelmeye başladı. Her maçtan sonra aynı şeyleri söylemek, çeşitli bahaneler üretmek bizi de çok zor duruma düşüyor" dedi.

'Sonucun sorumluluğunu alırım ama isteksizliği almam'

Taraftarlardan ve camiadan özür dileyen Sergen Yalçın, "Burada sorumlu benim ve sorumluluğu alması gereken de benim. Ama bugün sahadaki oyunun isteksizliği, ruhsuzluğu ve kabullenmişliğinin sorumluluğunu almak istemiyorum. Sonucun sorumluluğunu alırım ama bu kazanmak için hiçbir şey yapmamanın sorumluluğunu almak istemiyorum. Bunu da söyleyeyim" ifadelerini kullandı. 

Sergen Yalçın: Resmen yenilgiyi kabullendik

Yalçın, "Yediğimiz goller biresysel hatalardan ve savunma hatalarından oluyor. Bu maç kelimelerin tükendiği maç oyunsal anlamda. Beni üzen hiçbir şey yapmadığımız ve resmen mağlubiyeti kabulllenmiş bir oyuncu grubunun olması. Bugün bahane üretecek bir durumumuz yok. Biz sağlamız, iyi antrenmanlar yapıyoruz ama maalesef bizim de psikolojimiz bozuldu" diye konuştu. 

Basın toplantısında soru almadı

Sergen Yalçın ayrıca, "Kenarda çaresizce oturduğumu 2 senedir hiç hatırlamıyorum. Kenarda çaresizce oyunu izlemek zorunda kaldım" sözleriyle de dikkat çekti. Beşiktaş Teknik Direktörü basın toplantısında çok kısa bir konuşma yaparak soru almadan ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler