Sergen Yalçın'dan transfer açıklaması! Eren Derdiyok, Alper Potuk...

01.07.2019 - 21:13 | Son Güncellenme: 01.07.2019 - 18:14

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarını ve transfer dönemini değerlendiren Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde:

"Avrupa'da oynayacağımız için heyecanlıyız"

Ön eleme maçları öncesi çok fazla zamanımız yok, elimizden geleni yapacağız. Biz de Malatya şehri de Avrupa'da mücadele edeceğimiz için heyecanlıyız.

"Transfer çalışmalarımız devam ediyor"

Takıma katılacak oyuncular var ama şu an isimler net değil. Geniş bir kadroya ihtiyacımız var. Erken başlıyoruz. Çok erken maksimum seviyeye gelmek istemiyoruz. Umarım iyi bir süreç yaşarız. Planlı ve programlı hareket ediyoruz.

Alper Potuk, Malatyaspor'a transfer olacak mı?

Alper'le ilgili bir çalışma yapmadık. Ozan bana göre Türkiye'deki en yetenekli oyunculardan biri. Çok badire atlattı. Birçok şeyle uğraştı. İnşallah Fenerbahçe'de başarılı bir süreç geçirir. Bize uygun oyuncu olursa alıp değerlendirmek isteriz ama şu an o tarz bir oyuncu göremedik. Bir santraforumuz var. Mutlaka bir hücum oyuncu kadromuza katmamız gerekiyor. Merkez orta saha ve stoper gibi bazı mevkiler konusunda çalışmamız var.

Eren Derdiyok transferi hakkında...

Eren Derdiyok'la görüştük 1 ay önce. Herhalde yurt dışından teklifler var. Bir şey çıkmadı.

Senin için hazırladığımız haberler