Sergen Yalçın: "VAR niye var?"

24.12.2020 - 20:53 | Son Güncellenme: 24.12.2020 - 21:14

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda Ankaragücü'nü yendi. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın neler söyledi? İşte detaylar...

Sergen Yalçın: "VAR niye var?"

Süper Lig'in 14. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın değerlendirmelerde bulundu.

"Çok değerli bir galibiyet"

Ankara soğuğunda değerli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Yalçın, "Kolay maç değildi, zor bir maçtı. Ankaragücü iyi mücadele ediyor, savaşıyor, agresifler. İyi oynuyorlar. Soğuk bir Ankara akşamında alınan 3 puan bizim için çok sevindirici. Rakiplerimizin kazandığı bir haftada kazanıp öndeki grubun içinde olmamız gerekiyordu. Bu yüzden çok değerli bir galibiyet. Bazı oyuncularımız yoruldular. Düşüş yaşıyorlar. Bu da çok normal. Zor bir periyodun içine girdik. Adem Ljajic zaten sakat bizimle pazartesiye kadar da döneceğini sanmıyorum." dedi.

"Duran toptan gol..."

Devre arasında oyuncularıyla ne konuştuğunu açıklayan Yalçın, "Devre arasında oyuncularla konuştuk. Mutlaka duran toptan gol atmamız gerektiğini söyledim. Çok fizikli oyuncularımız var. Attığımız ilk golün gol olduğunu düşünüyorum, Ankaragücü oyuncusu zaten kısa boylu. En azından VAR'dan izle. Neden hemen düdük çalıyorsun?" ifadelerini kullandı.

"Sitem ediyorum, TFF ceza veriyor"

Alanyaspor maçından sonra neden eleştiri yaptığını ve bu maçtaki ilk gol hakkında yorum yapan Sergen Yalçın, "Türkiye’de VAR diye bir sistem var, bunu getirdiler. Larin’in golünde, daha kafayı vurmadan zart diye faulü çalıp golü vermemek ne demek, biz de onu anlayamadık. Böyle acemilik olmaz. Bu hakemlik böyle olmuyor. Halis Hoca niye düdük çalıyor, anlamadım. VAR niye var, bunun için var. VAR'dan faul derlerse gider bakar, iptal edersin. Çok kolay düdük. VAR'dan seyret, yine ver. Niye düdük çalıyorsun, VAR var. Gel seyret derlerse gider seyredersin. Sitemimi belirtiyorum, TFF bana sportmenliğe aykırı hareketten ceza veriyor. Var mı sportmenliğe aykırı bir söz? Alanya maçından sonra Türk futbolunun içinde olduğu durumu anlattım, sonra neler oldu. Yeter mi?" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler