Sergen Yalçın'ın alacağı para belli oldu! İlk açıklama: "Şartlar çok iyi"

İsa Kethüda
31.12.2023 - 19:43 | Son Güncellenme: 31.12.2023 - 21:37

Süper Lig takımlarıyla Antalyaspor ile anlaşmaya varan teknik direktör Sergen Yalçın, açıklamalar yaptı. Yalçın, "Beşiktaş’tan haber gelmedi" dedi. Detaylar.

Sergen Yalçın'ın alacağı para belli oldu! İlk açıklama: "Şartlar çok iyi"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Nuri Şahin’den boşalan teknik direktörlük görevine, Sergen Yalçın'ın getiridiği duyuruldu.

"Kulübümüz Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına varmıştır"

Kulübün sosyal medya hesabından, ‘Başkanımız Sinan Boztepe'den yeni yıl mesajı başlığıyla yayınlanan mesajda, "Kulübümüz teknik direktör Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz" denildi.

"Beşiktaş’tan haber gelmedi, ismim geçti"

Anlaşmaya ilişkin ilk açıklamayı Hürriyet'e yapan Sergen Yalçın, "Beşiktaş’tan haber gelmedi, ismim geçti. Ama yapacak bir şey yok. Çalışmak zorundayız.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan haber gelmedi Sergen Yalçın imzayı attı!
Habere Git

"Şartlarda anlaştık"

Ekibim 2 yıldır beni bekliyor. Şartlarda anlaştık. Ben her zaman Beşiktaş’ın emrindeyim ama haber gelmeyince yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın'ın alacağı para belli oldu

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre Akdeniz ekibiyle prensipte anlaşmaya varan Sergen Yalçın'ın alacağı ücrette belli oldu. 51 yaşındaki çalıştırıcının kırmızı-beyazlı kulüpten yarım sezon için 20 milyon TL'ye yakın bir para kazanacağı belirtildi. 

Alanyaspor'u çalıştırmıştı

Bilindiği üzere Sergen Yalçın 2018-2019 yılları arasında Antalya ekibi olan Alanyaspor'u da çalıştırmıştı. Alanyaspor ile 24 maça çıkan Yalçın, 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 32 puan topladı ve maç başına da 1.33 puan ortalaması yakaladı.

İlgini Çekebilir
Nuri Şahin Süper Lig tarihine geçti! Bonservis…
Habere Git

Beşiktaş'ı şampiyon yaptı

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve 9 Aralık 2021 tarihinden bu yana boşta olan Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlı takım ile 1 Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Beşiktaş performansı

Beşiktaş teknik direktörlük kariyerinde 79 maçta görev alan 51 yaşındaki çalıştırıcı söz konusu bu maçlarda 45 galibiyet, 10 beraberlik ve 24 mağlubiyetle 145 puan topladı ve maç başına da 1.84 puan ortalaması yakaladı.

Sergen Yalçın'ın sözleşmesine özel madde

Sergen Yalçın’ın Antalyaspor’dan alacağı maaşın yanı sıra bonus maddeleri de olacak. Yalçın, Antalyaspor’un Türkiye Kupası’nı kazanması ya da sezonu ilk 4 takım arasında tamamlaması halinde ekstra bonus hakkını elde edecek.

Senin için hazırladığımız haberler