Sergen Yalçın'ın jokeri bu kez yüz güldürmedi

04.04.2021 - 19:56 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 20:06

Son dakika spor haberleri... Beşiktaş'ta eksiklerden ötürü sağ bekten görev alan Necip Uysal, yaptığı hata ile Kasımpaşalı Aytaç Kara'nın golüne sebep oldu.

Sergen Yalçın'ın jokeri bu kez yüz güldürmedi

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta sakat, hastalık ve ceza olduğu zaman teknik direktör Sergen Yalçın'ın jokeri olan Necip Uysal, Kasımpaşa karşısında yaptığı hata ile takımının yenik duruma düşmesine neden oldu.

Rosier ileriye Necip sağ beke

Beşiktaş Teknik Direktörü Milli takım'da sakatlanan asist sıralamasında birinci durumda bulunun Rachid Ghezzal'in yerine orijinal pozisyonu sağ bek olan Valentin Rosier'e görev verdi. Joker Necip Uysal da Kasımpaşa maçı için sağ beke çekildi.

 

Siyah - beyazlılar maça şu 11 ile çıktı:

Ersin, Necip, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, Rosier, N'Koudou, Larin

 

Hata yaptı, gol oldu

Necip Uysal'ın 19. dakikada yaptığı hata siyah beyazlılara pahalıya patladı. Necip, kendi yarı alanından topu çıkarırken kaptırdı. Atağın gelişiminde sol köşeden ceza alanına giren Kasımpaşalı Aytaç Kara, çektiği  sert  şutla takımını öne geçirdi.

Nerde eksik orada Necip Uysal

Beşiktaş'ın kaptanlarından olan Necip Uysal, bu sezon 14'ü ilk 11 olmak üzere 21 maçta forma giydi. Sadece Fenerbahçe'ye gol atmayı başaran siyah beyazlı oyuncu, Antalyaspor, Konyaspor, BB Erzurumspor ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında asist yaptı. 

Necip Uysal'ın oynadığı mevkiler:

  • Ön libero: 10
  • Sağ bek: 7
  • Stoper: 3
  • Merkez orta saha: 1

Bir tek o pandemi indirimi yaptı

Profesyonel olduğundan beri sadece Beşiktaş forması giyen Necip Uysal, siyah beyazlı formayla toplam 353 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda  6 gol atan Necip Uysal 16 kez asist yapmayı başardı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, pandemi döneminde indirim istediği futbolculardan sadece Necip Uysal'dan olumlu yanıt aldığını açıklamıştı.
 

Senin için hazırladığımız haberler